Handige zoom tips & trucs videoconferencing achtergrond

Logo cursus traing wordpress

Handige zoom tips & trucs videoconferencing achtergrond

Enkele Zoom tips trucs en aanbevelingen voor videoconferencing zoals een goede en het instellen van de .

Zoom tips trucs voor beter beeld

Veel meer mensen gedwongen om vanuit huis te werken, en velen van hen houden contact via videoconferentiesoftware zoals Zoom. Als u zich in die positie bevindt, kan het zijn dat u zich plotseling realiseert dat de rommel die u altijd als vanzelfsprekend beschouwde, zichtbaar zijn als u uw collega's probeert te overtuigen dat u een expert in uw vakgebied bent. Voor geluid en microfoons kun je het beste gaan naar:

Beste microfoon voor zoom | blog youtube videoconferencing


Beste camera voor Zoom en videoconferencing

Koop een Logitech Brio. Dit is veruit de beste camera die je kunt kopen voor Zoom en andere conferentie-apps. Het beeld is 16×9 en helder 4k. De lichtbalans is zeer goed. Het heeft Windows Hello ingebouwd. Ik gebruik deze camera nu een jaar en kon nooit meer terug naar de Logitech C920's die ik vroeger gebruikte. Mensen vragen me vaak hoe mijn camera er zoveel beter uitziet dan die van hen en het is eenvoudig, de Brio is een betere camera.
Logitech BRIO 4K Stream Edition (320 euro)

Logitech C922 Pro Stream Webcam op Coolblue (170 euro)


Zoom tip: achtergrond instellen

Als je Zoom gebruikt voor videoconferencing, kun je de achtergrond verbergen met behulp van de Virtuele Achtergrond-functie van Zoom. Met deze functie kunt u een stilstaand beeld of een video op de achtergrond gebruiken om te verbergen wat daar echt aan de hand is – dat wil zeggen, als uw computer het aankan.
Ga hiervoor in je Zoom instellingen naar ‘Virtual background'. Hier zie jezelf, en kan je verschillende achtergronden kiezen die al in de app staan. Ook is het mogelijk om zelf een afbeelding te uploaden.

Er is een op de ondersteuningssite van Zoom, afhankelijk van het type systeem dat u gebruikt. Als u een high-end systeem hebt – meestal een latere versie van uw besturingssysteem naar keuze met een Intel Core i5 of i7 quad-core processor – kunt u direct een virtuele achtergrond gebruiken. Als u een iets lager systeem hebt, kunt u de functie misschien nog steeds gebruiken, maar dan moet u wel een fysiek groen scherm achter u hebben.
Lijst met vereisten voor Zoom

Camera gebruiken voor Zoom en videoconferencing

Camera scherp stellen voor Zoom. Deze mevrouw legt het handig uit:
https://youtu.be/r5mDywGiiHU


Meer over Zoom cursussen en trainingen

Meer tips voor training volgen met Zoom

Meer tips voor een met Zoom:


Meer weten over Handige zoom tips & trucs videoconferencing achtergrondof info?

Wil je meer informatie? Veel cursisten met interesse in Handige zoom tips & trucs videoconferencing achtergrond bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Scroll naar boven