Afbeelding Hotspot op foto Interactieve Image map maken

Hotspot afbeeldingen zijn interactieve klikbare gebieden op foto's of afbeeldingen die de bezoekers van uw site meer informatie bieden. Hoe maak je dit?

Logo cursus traing wordpress

Afbeelding Hotspot op foto Interactieve Image map maken

Hotspot bevatten interactieve klikbare gebieden die de bezoekers van uw site meer informatie bieden.

Hotspot met interactieve afbeelding of foto maken

Afbeeldingen en video's maken websites altijd aantrekkelijker. Maar, een hotspot afbeelding werkt soms nog mooier. Vroeger was het maken van een hotspot afbeelding niet zo eenvoudig.

In dit artikel laten we zien hoe je eenvoudig hotspot-afbeeldingen kunt maken met een . Je zult ook leren hoe je interactieve image maps kunt maken. Niet alleen image maps maar ook jij kunt elke hotspot afbeelding maken na het lezen van dit artikel.

Wat is een interactieve afbeelding hotspot in uw WordPress website?

Afbeelding hotspot WordPress
Hotspot afbeeldingen zijn interactieve afbeeldingen die hotspot iconen op de afbeelding bevatten. Deze hotspot iconen bevatten popup vensters of tooltips die teksten, afbeeldingen, links, etc. bevatten.

Het maken van interactieve afbeeldingen zal u helpen om meer info te geven via klikbare gebieden. Wanneer u gewoon een hotspot- toevoegt, zal dit de aandacht van uw bezoekers trekken.

Bovendien zullen uw gebruikers of bezoekers meer tijd op uw site willen doorbrengen vanwege opvallende en informatieve foto's. Als gevolg hiervan zult u een indrukwekkende verbetering zien in uw bouncepercentage en conversiepercentage.

Voorbeelden afbeelding hotspot

https://www.bookwidgets.com/play/RBJCDC

Voordelen interactieve hotspot afbeeldingen

Interactieve hotspot afbeeldingen in uw WordPress site zullen de aandacht van uw bezoekers trekken en het bouncepercentage verlagen. Zelfs deze afbeeldingen kunnen effectiever zijn dan video's.

Maar, u wilt vast weten welke voordelen deze afbeeldingen u precies opleveren. Waarom zou je extra moeite doen om deze afbeeldingen te maken?

Als u met deze vragen zit dan bent u zeker niet alleen. Ik heb ook met deze vragen te maken gehad. Hier zijn de antwoorden op uw vragen over waarom u extra moeite zou moeten doen om hotspots met afbeeldingen te maken:

  • Hotspot interactieve afbeeldingen zullen u helpen om meer interactie te hebben met uw gebruikers. Het gebruik van een afbeelding op uw website is altijd gunstig. Maar, het zal meer zijn wanneer u een hotspot afbeelding gebruikt.
  • Het zal u helpen om meer informatie te verstrekken aan uw bezoeker. Als hotspot afbeeldingen bevatten klikbare gebieden die tooltips of vensters bevatten. Deze vensters bevatten foto's, teksten, links, enz. om extra informatie te geven.
  • Hotspot-afbeeldingen zijn mobiel responsief.
  • U kunt dus niet om de noodzaak van een mobiel responsieve afbeelding heen.
  • Wanneer u meer interactie kunt hebben met uw gebruikers, kunt u ze ook vasthouden op uw WordPress site. Als gevolg daarvan zal het bouncepercentage van uw site ook afnemen.
  • Als u hotspots toevoegt om interactieve afbeeldingen te maken, zal dit de gebruikerservaring en het conversiepercentage van uw site verhogen. U zult zichtbare verbetering zien voor het toevoegen van hotspot afbeeldingen.

Hoe Hotspot afbeeldingen te maken?

Wat is de makkelijkste manier om een afbeeldings hotspot voor uw site te maken? Je kan het beste een goede page builder gebruiken, bijvoorbeeld of .

Hotspot Elementor Add-on met Elementor

Gelukkig, nu met de hulp van geweldige WordPress addons, is het maken van een afbeelding hotspot super eenvoudig geworden. Het is zelfs het makkelijkst geworden door de ElementsKit addon. ElementsKit is een alles-in-een addon voor Elementor die 90+ widgets, 500+ blokken, 30+ kant-en-klare homepages, en nog veel meer biedt. Bovendien biedt het gratis widgets, pro widgets en geavanceerde modules die het aanpassen van je site naar een niveau brengen dat je je niet kunt voorstellen.

Hotspot Elementor Add-on met Beaver builder

Ook met beaver builder kun je interactieve hotspot afbeeldingen maken in een paar minuten.

Nu je de voordelen kent van een afbeeldingen hotspot, kun je vragen hebben over een hotspot. In dit geval kun je contact met ons opnemen.


Meer weten over Afbeelding Hotspot op foto Interactieve Image map makenof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Afbeelding Hotspot op foto Interactieve Image map maken bekeken ook de onderstaande artikelen:


Scroll naar boven