Argeweb | Review wordpress website webhosting

Argeweb is een webhoster die redelijk goede webhosting levert voor je wordpress website. Lees hieronder de beoordeling voor de WordPress webhosting.

Over Argeweb webhosting

Argeweb is een van de grootste hostingproviders van Nederland. Met meer dan 130.000 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites.
Op het gebied van serverhosting en virtualisatie groeit Argeweb enorm en deze groei is vooral te danken aan de succesvolle relaties die ze hebben opgebouwd met hun klanten waarin snelheid, service en betrouwbaarheid centraal staan.

Argeweb is gevestigd in Maassluis met datacenters in Schiphol-Rijk en Amsterdam en beschikt over eigen dubbele internetverbindingen en beheert de gehele infrastructuur.


Webhosting paketten Argeweb webhosting

Argeweb meer dan 10 hostingpakketten met prijzen variërend van € 5,95 tot € 249 per maand en schijfruimte van 5 mb tot 1.500 mb. De webhosting pakketten verschillen van elkaar in SSD opslag, dataverkeer en de hoeveelheid e-mailopslag. De opslag je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van je WordPress website. Dat wil zeggen hoeveel content en afbeeldingen je erop gaat plaatsen. Argeweb heeft o.a. de volgende pakketten: