Argeweb | webhoster voor wordpress website

Argeweb is een webhoster die redelijk goede webhosting levert voor je wordpress website. Lees hieronder de beoordeling voor de WordPress webhosting.

De webhosting pakketten verschillen van elkaar in SSD opslag, dataverkeer en de hoeveelheid e-mailopslag. De opslag je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van je WordPress website. Dat wil zeggen hoeveel content en afbeeldingen je erop gaat plaatsen.

Webhosting paketten Argeweb webhosting

Argeweb heeft de volgende pakketten:

 • Standaard pakket, de ideale hoeveelheid SSD opslag en dataverkeer voor een kleine website.
 • Plus pakket, de perfecte start voor een website met veel afbeeldingen en bezoekers.
  Een pakket met het uitgebreide webhosting pakket ben je voorbereid op de groei en van je WordPress website.
 • Wil je meer weten over welk pakket bij je past, neem dan contact op met de gratis servicedesk via: 0800-932 46 78 of support@argeweb.nl.

  Beoordeling Argeweb webhosting

  Op basis van onze ervaring met Argeweb en die van onze klanten en cursisten is dit de beoordeling van Argeweb:

  Beoordeling: 7


  Meer weten over WordPress webhosting

  De criteria voor de bovenstaande beoordeling is gebaseerd op een aantal punten, zoals veiligheid, snelheid, service, schijfruimte en prijs. Lees meer hierover op de beste Webhosting voor je WordPress website.


  Cursus volgen voor Argeweb wordpress websites

  Wil je een cursus of training volgen voor een wordpress website die bij Argeweb gehost wordt? Dat kan. Je kan bijvoorbeeld één van de onderstaande WordPress cursussen volgen voor beginners:

  Een goede start met Argeweb wordpress websites

  Een hele goede eenvoudige en effectieve start is de basiscursus WordPress. Je leert dan alle basisbeginselen. Ook geschikt als je al een WordPress website hebt. De basiscursus is momenteel tijdelijk in de aanbieding.