Savvii webhosting review Top

Savvii webhosting review Top

De webhosting van Savvii is heel goed en geschikt voor alle WordPress websites en webshops. De snelheid van de servers is top. De service van Savvii is mijns inziens het beste in Nederland. Waarschijnlijk te veel aangeboden voor iedere WordPress cursist.

Savvii webhosting op een rijtje

 • Instappakket (Webhosting Start) kost 39 euro per maand. Prijzig dus.
 • 3 databases goed voor 3 WordPress installaties/websites (3 extra voor subdomeinen)
 • Goede telefonische helpdesk
 • Gratis BasicSSL certificaat, waarmee klanten hun website dus over https:// kunnen laten lopen. Mag ook wel voor die prijs.

Omdat Savvii zich specialiseert en focust op WordPress, kan het snelle hosting aanbieden. De servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress, niet voor andere systemen. De prestatie (laadtijd) van websites wordt steeds belangrijker. Niet alleen zijn bezoekers blij met een snel ladende site, maar ook Google beloont sites met snelle laadtijden.

Gratis content delivery network (CDN)

Bij Savvii is performance een van de grote troeven ten opzichte van andere hostingproviders. Naast het gebruik van allerlei geavanceerde -technieken, biedt Savvii ook een gratis content delivery network (CDN) voor het opzetten van statische .

U hoeft deze bestanden niet op het CDN te plaatsen. Dit gebeurt automatisch in je wegpakket. WordPress heeft een speciaal Savvii menu waar je de CDN aan of uit kunt zetten. Dan zullen alle bestanden en automatisch van het CDN worden geladen.


Voordelen en Nadelen Savvii Wordpress webhosting

Voordelen Savvii

 • Waarschijnlijk het beste in Nederland
 • Goede telefonische helpdesk. Altijd top geholpen door Friezen.
 • Eenvoudig WordPress installeren op de server.
 • Gratis SSL, een zodat je automatisch ‘https' in je URL's hebt.
 • Hele goede snelheid voor de prijs die je betaald
 • De medewerkers van Cloud86 zijn betrokken. Je bent geen nummer.

Nadelen Savvii WordPress webhosting

 • De prijs. Over de top voor de meeste WordPress cursisten. Aanbevolen voor echt zware business websites met veel omzet.

Webhosting kiezen voor je WordPress website en cursus

Als je een WordPress cursus wilt volgen zou ik deze toch niet aanbevelen. Het is waarschijnlijk te prijzig voor jouw doeleind. Als je geen webhosting hebt, is het geen ramp. Je kan beginnen op een gratis WordPress testsite en testomgeving van ons en dan gratis later .


Savvii Wordpress webhosting test en review

Ik heb WordPress geïnstalleerd op het Webhosting pakket van Savvii en hier het standaard en een aantal plugins op geïnstalleerd waaronder:

Het installeren van WordPress ging heel eenvoudig en snel, en ook na het activeren van meer plugins werkte WordPress nog altijd heel snel en was de website goed en langdurig bereikbaar was. Ik merkte sindsdien nauwelijks downtime met onze downtime software en notificaties. Onze test wordt ook bevestigd door dit artikel:
Snelheidtest webhosting op webhosters.nl
Beste downtime software voor WordPress websites

WordPress installeren bij Savvii

Elk WordPress pakket van Cloud86 wordt geleverd met een helder Control Panel. Het is een alles-in-één dashboard voor het beheren en installeren van je website. Hier kun je je back-ups regelen, je plugins en thema's beheren en e-mailaccounts instellen. Het werkt net iets beter dan bijvoorbeeld DirectAdmin of cPanel en het heeft zeker een meerwaarde ten opzichte van andere hostingpartijen.


Conclusie Savvii

Prima voor zware en grotere websites. Je wordt indien nodig goed op maat telefonisch geholpen.

Savvii heeft een uitgebreide kennisbank waar u snel een oplossing kunt vinden als er iets mis gaat. Mocht de kennisbank geen oplossing bieden, dan is de helpdesk ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Gezien de prijs en snelheid is Savvii hosting een van de beste hostingproviders van Nederland. Ik raad standaard het ‘Shared 10' aan van Savvii voor een ieder die één van de onderstaande WordPress cursussen wil volgen:


Als je wilt kun je later altijd nog upgraden als je meer websites wilt.

Bekijk de webhostingpakketten van Savvii

www.Savvii.com


Andere goede webhosting maar boordeliger


Lees uitgebreid over Webhosting voor WordPress websites

Meer weten over Savvii webhosting review Topof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in Savvii webhosting review Top bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Scroll naar boven