Illustratie infographic animatie en films laten maken voor wordpress

Illustraties laten maken is een creatieve manier voor je bedrijf of organisatie om beter te communiceren naar de klant of doelgroep.

Een illustratie is een visuele toelichting van jouw verhaal, beschrijving of boodschap. Dit is mogelijk in de vorm van  een afbeelding, een infographic, een filmpje of animatie. Het geeft meer duidelijkheid over wat je wil overbrengen en maakt informatie simpel inzichtelijk. Illustraties kunnen worden getekend op papier of digitaal worden gemaakt. Bijvoorbeeld met Adobe Illustrator.

Illustratie of infographic laten maken

Een illustratie laten maken voor je bedrijf kan zorgen voor meer inspiratie en motivatie bij de klant en bij jezelf. Je website wordt er aantrekkelijker door. Op een leuke manier communiceren trekt op een sympathieke manier aandacht en mensen zijn eerder geïnteresseerd in wat de boodschap is.
Ben je geinteresseerd in wat illustraties voor je zouden kunnen betekenen? Ik heb zelf vrij veel ervaring met het maken van infographics. Bekijk voorbeelden op mijn grafische website grafischontwerper.nl:
www.grafischontwerper.nl/portfolio

Een illustratie, infographic of animatie zegt meer

De illustratie vertelt het beeldend het verhaal in plaats van een veel tekst. Je bezoeker neemt vaak niet de moeite om alles te lezen, tenzij men heel geinteresseerd is. Een mooie eenvoudige illustratie kan hier de oplossing voor zijn. Verpak je boodschap in een leuk filmpje of een tekening en je boodschap zal meer aanspreken bij de doelgroep.

Animatie of filmpje laten maken

Voor het maken van animaties bestaan inmiddels ook online tools. De leukste en beste vind ik toonly.com.
Illustraties maken met Toonly