WordPress webdesign Q-Assurance

WordPress website voor bedrijf in voedselveiligheid
qassurance.com

Logo cursus traing wordpress

WordPress webdesign Q-Assurance

Voor Q-Assurance in Rotterdam maakte en Arthur al in 2010 de corporate WordPress website. Recentelijk heeft Arthur de website ge-update met de focus op SEO. Dit met een enorme verbetering in vindbaarheid als gevolg.

Q-Assurance is een FoodTech bedrijf in de naleving van voedselveiligheid. Ze zijn deskundig in het opzetten en onderhouden van voedselveiligheidssystemen voor bedrijven in de Food Supply Chain. Real-time Food Safety Compliance is de sleutel naar de toekomst. Q-Assurance zorgt voor meer transparantie en vertrouwen in de Global Food Supply Chain.

SEO improvement van 5000%

Tot rond 2018 was .com een simpele, eenvoudige en heldere website. Het bedrijf gaf de noodzaak voor betere vindbaarheid aan bij Arthur. Met relatief eenvoudige technieken en tips heeft Arthur een enorme stijging van het aantal bezoekers gerealiseerd. De laatste 2 jaar is er maandelijks cumulatief een toename van 10% in traffic en websitebezoek. In 2 jaar tijd is de website van enkele bezoekers per dag naar duizenden bezoekers gegaan, vooral door de inspanningen van Arthur. Arthur legt je in een gesprek hoe je dit doet.

Voorbeeld SEO op pagina 1 in Google

Doe zelf de test. Zoek op voedselveiligheid of gerelateerde artikelen aan voedselveiligheid en de website scoort vrijwel altijd op de eerste plek of op pagina 1 van Google. Voor voedselveiligheid staat QAssurance direct na de Rijksoverheid.
Google zelf op voedselveiligheid:

Google op voedselveiligheid


Referentie website laten maken


U kunt ook contact opnemen met Q-Assurance. Neem ter referentie over het maken van de WordPress website eventueel contact op met Dhr. C. van Elst van Q-Assurance:
www.qassurance.com/contact | T 010-2004080


Voorbeeld Q-Assurance WordPress website en webdesign


Als kleine site tussen de grote jongens

Hoog in Google in 6 maanden. Zoals je kan zien heeft de website een lage domeinautoriteit, is er weinig activiteit en weinig backlinks. Alleen door de juiste aanpak voor de bouw van de website zijn we zo hoog gekomen. De site site op zoektermen over voedselveiligheid tussen websites met een veel hogere autoriteit. Lees hieronder meer over :

Analyse website in cijfers

  • Analyse met met Semscoop
  • Zoekwoord: voedselveiligheid

Meer WordPress websites


Kunstwebsite + blog Kanduka

Kunstsite over muziek, kunst, media en survival
www.kanduka.com

WordPress webdesign Synres

Website bedrijf voor grondstoffen van producten
synres.com

WordPress webdesign Multiples

Kunstwebsite voor kunstcollectie en objecten
www.multiples.nl

WordPress Webdesign VisuXL

Product voor oogdruppelbehandeling
www.visuxl.comMeer informatie over WordPress webdesign Q-Assuranceof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in WordPress webdesign Q-Assurance bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Scroll naar boven