Reviews beoordelingen testimonials met WP plugin maken

Logo cursus traing wordpress

Reviews beoordelingen testimonials met WP plugin maken

Er zijn veel verschillende plugins en manieren om reviews op uw website te plaatsen. Het kan handmatig of met een WordPress plugin.

Reviews en beoordelingen met een WordPress plugin

Welke WordPress review plugin of manier het beste voor u is, hangt af van wat voor soort recensies u op uw website wilt laten zien. De hieronder genoemde plugins zijn allemaal iets anders. Kijk zelf wat je nodig hebt.

Site Reviews WordPress plugin

Biedt u een bepaalde dienst aan of heeft u bijvoorbeeld een Bed and Breakfast? Dan kunt u uw bezoekers een recensie laten schrijven met de gratis plugin Site Reviews. U kunt deze recensie dan in een tonen of (met een korte code) op uw pagina's en berichten plaatsen. Met Site Reviews kunnen uw bezoekers beoordelingen met 1-5 sterren op uw website indienen, net zoals u dat zou doen op TripAdvisor of Yelp. De plugin biedt blokken, snelkoppelingen en widgets, samen met volledige documentatie.


Instellingen Site Reviews WordPress plugin


Tip voor reviews

Je kunt je beste beoordelingen vastzetten, zodat ze altijd als eerste worden getoond, goedkeuring vereisen voordat nieuwe beoordelingen worden gepubliceerd, vereisen dat bezoekers zijn ingelogd om een beoordeling te schrijven, aangepaste meldingen over een nieuwe beoordeling sturen, en nog veel meer.
Site Reviews


WP Customer Reviews | bezoekers reviews laten schrijven

Met de gratis plugin WP Customer Reviews kunnen uw bezoekers een review achterlaten. Ze kunnen een score geven tussen één en vijf sterren en een tekst toevoegen. U heeft de eigenaar van de website al in de hand, omdat u ook reviews kunt weigeren. De gemiddelde waardering wordt ook getoond in de Google-zoekresultaten. Een nadeel van deze plugin is dat de reviews er standaard niet erg mooi uitzien. Gelukkig kunt u ze aanpassen met uw eigen aangepaste CSS.
WP Customer Reviews

WP Review | zelf reviews schrijven

Met de gratis plugin WP Review kunt u uw eigen reviews schrijven. Je kunt zelf meer functies toevoegen en een samenvatting schrijven. De plugin berekent op basis hiervan de “gemiddelde score”. Het is ook mogelijk om (naast je eigen review) je site door bezoekers te laten beoordelen. Er is ook een Pro-versie ($97) van WP Review. Deze heeft veel extra mogelijkheden en biedt meerdere soorten ontwerpen voor uw reviews.
WP Review


WP PostRatings | bezoekers content laten beoordelen

Met WPPostRatings kunnen bezoekers onze content beoordelen. De plugin voegt ook rich snippets toe zodat de gemiddelde beoordeling in Google wordt getoond. Om beoordelingen toe te voegen aan uw pagina's en/of berichten, gebruikt u een shortcode. Hoe je dit moet doen staat allemaal beschreven op de plugin pagina op WordPress.org.
WP-PostRatings


Reviews en beoordelingen zonder WordPress plugin

Zelf reviews op je WordPress website zetten

Het kan met een plugin maar je kan het ook vrij simpel handmatig doen. Dit is alleen veel werk als je veel beoordelingen of reviews verwacht. Op onze site hebben we zo'n 150 reviews omdat cursisten heel tevreden zijn.

  • Maak dan een op een pagina waar je de mensen naartoe stuurt. Daar kunnen ze de review achterlaten.
    In ons geval: www.cursuswp.com/reageer
  • De review komt dan in je mail.
  • Jij zet de reviews dan zelf handmatig op een pagina waar alle reviews bij elkaar komen.

Een voorbeeld zie je hier:
www.cursuswp.com/referenties-reviews-wordpress-cursus-training-workshop/

Gebruik maken van een externe review website

Je kan ook gebruik maken van een review websites. Je hebt iets minder controle. Het is betaald, maar je hebt e minder omkijken naar.
Voorbeelden van review websites:

Klantenvertellen.nl
Trustpilot.com

Als je al een cursus of training gevolgd hebt, mag je uiteraard een review achterlaten. Ook als je tevreden bent met deze handleiding. Dank!


Meer informatie over Reviews beoordelingen testimonials met WP plugin makenof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Reviews beoordelingen testimonials met WP plugin maken bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Scroll naar boven