Gebruikers User Switching multisite WordPress plugin

Logo cursus traing wordpress

Gebruikers User Switching multisite WordPress plugin

User switching WordPress plugin voor gebruikers

User Switching is een zeer nuttige WordPress plugin voor beheerders van multisite netwerken. Het stelt u in staat om in en uit te loggen als verschillende gebruikers op alle websites. Het is een zeer eenvoudige maar effectieve plugin die het testen en beheren van de back-ends van websites eenvoudig maakt.

Als je gebruikers aan het testen bent of nieuwe installaties aan het testen bent over een netwerk, kan deze plugin helpen.

Alleen Super Admins en Admins kunnen deze plugin gebruiken wanneer deze geïnstalleerd is. De plugin maakt gebruik van een aantal veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers kunnen schakelen om dingen veilig te houden.

Meer over WordPress multisite

Meer handleidingen over WordPress multisite


Meer informatie over Gebruikers User Switching multisite WordPress pluginof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Gebruikers User Switching multisite WordPress plugin bekeken ook de onderstaande handleidingen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress sites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website of webshop.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Gebruikers User Switching multisite WordPress plugin?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Gebruikers User Switching multisite WordPress plugin en WordPress sites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven