Code Snippets WordPress plugin Php functions

Code Snippets is de beste plugin om codes op je WordPress website te plaatsen. Het helpt om php code toe te voegen aan het functions.php of thema.

Logo cursus traing wordpress

Code Snippets WordPress plugin Php functions

PHP toevoegen met Code Snippets WordPress plugin

is een eenvoudige, schone en ongecompliceerde manier om code snippets op uw website uit te voeren. Het elimineert de noodzaak om uw eigen snippets toe te voegen aan het functions.php bestand van uw thema.

Een of fragment is een klein stukje PHP code dat u kunt gebruiken om de functionaliteit van een WordPress website uit te breiden; in wezen een mini plugin met minder belasting van uw website.
De meeste websites die snippets hosten vertellen u om de code snippet toe te voegen aan het functions.php bestand van uw actieve thema, wat na een tijdje nogal lang en verwarrend kan worden.
Code Snippets verandert dat door een grafische gebruikersinterface te bieden voor het toevoegen van knipsels en ze op uw website uit te voeren alsof ze in het functions.php bestand van uw thema staan.

U wilt waarschijnlijk zo snel mogelijk het beloofde resultaat krijgen met de code die u gevonden heeft. Het is alleen niet handig om snel een tutorial met PHP code door te lezen. Je moet precies weten waar en hoe je de code moet plaatsen, anders kan je WordPress website vastlopen.

Code Snippets en php plaatsen

Het toevoegen van een php code aan uw website is niet zo moeilijk voor de meer ervaren website-eigenaren, maar voor beginners kan het een beetje een probleem zijn.

Stap 1 Zorg dat je de juiste code hebt

Lees hiervoor de onderstaande handleiding:

Stap 2 Installeer plugin

Stap 3 voeg code toe

Voeg code toe en verander het tekstje Demo-CursusWP.com-Arthur in jouw code

add_action('wp_head','my-analytics-arthur', 20);
function my_analytics() {
?>Code Snippets biedt een grafische interface, vergelijkbaar met het menu Plugins, voor het beheer van snippets. Snippets kunnen net als plugins worden geactiveerd en gedeactiveerd. De knipsel-editor bevat velden voor een naam, een beschrijving met visuele editor ingeschakeld, tags voor het categoriseren van knipsels en een volledige code-editor. Snippets kunnen worden geëxporteerd voor overdracht naar een andere website, hetzij in JSON voor latere import door de Code Snippets plugin of in PHP om uw eigen plugin of thema te maken.


Meer weten over Code Snippets WordPress plugin Php functionsof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Code Snippets WordPress plugin Php functions bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites en webshops beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Code Snippets WordPress plugin Php functions?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Code Snippets WordPress plugin Php functions en websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven