CSS website maken aanpassen met Yellow Pencil WordPress-plug-in

Yellow Pencil is de beste WordPress-plug-in voor CSS-aanpassing die je met elk thema kunt gebruiken om het personaliseren van uw website veel eenvoudiger te maken.

Yellow Pencil is een WordPress-plug-in om het personaliseren van uw website veel eenvoudiger te maken. Het is een mooie aanvulling op page-builders als WP Bakery builder, Beaver Builder of Elementor. Ik gebruik het zelf veel om snel CSS te maken. Een andere mooie toepassing is als je in een thema moet werken, dat bijvoorbeeld al op een website staat, met heel weinig mogelijkheden. Met Yellow pencil kun je dan toch eenvoudig en snel de vormgeving en typografie aanpassen zonder lang te hoeven coderen.

Het beste deel van deze plug-in is dat het een heel eenvoudige visuele editor heeft die u voor uw selecties kunt gebruiken. U hoeft niet te weten hoe u code moet aanpassen om uw thema aan te passen. Met Yellow Pencil kunt u op elk element op een pagina klikken om wijzigingen aan te brengen!

CSS aanpassen met Yellow Pencil plugin editor

Wat kun je veranderen? Alles wat je normaal zou CSS gebruiken om aan te passen. Bijvoorbeeld lettertypen, animaties, lettertypegewichten, kleuren, lettergroottes en lijnhoogten, marges, randen, randradius, opvullingen, positie en nog veel meer. U kunt alle typografie, kleuren en alles in uw ontwerp en design wijzigen.

CSS van website personaliseren met eenvoudige editor Yellow Pencil

Yellow Pencil wordt geleverd met gratis updates en ondersteuning, aangeboden door WaspThemes. Dus als u vragen heeft, kunt u ze stellen. Bekijk de gratis versie om Yellow Pencil zelf uit te proberen. De pro-versie is uitgebreider, bijvoorbeeld met animaties.