Broncode WordPress pagina verbergen in browser met hide plugin

Logo cursus traing wordpress

Broncode WordPress pagina verbergen in browser met hide plugin

Om WordPress 100% white label te maken en om uw web design technieken geheim te houden voor uw klanten en collega's, kan het nodig zijn om broncode borden te verbergen die gebruik maken van WordPress.

Hoe broncode WordPress-webpagina verbergen in browser

Niet alleen dat, een andere grote reden om thema en plugins, WordPress-versie enz. niet te onthullen die op een website zijn geïnstalleerd, is om kwaadwillenden te verbergen die altijd op de loer liggen in de duisternis en op zoek zijn naar bekende kwetsbare code in miljoenen websites die gebruik maken van bots.

Kwetsbare WordPress plugins

Onlangs werden vele WordPress websites en het gebeurde door kwetsbaarheid in Yuzo Related Posts plugin. Ik gebruikte deze plugin om gerelateerde berichten weer te geven. Eerlijk gezegd, Yuzo is een prachtig bruikbare plugin voor het weergeven van de gerelateerde inhoud op WordPress-websites en je kunt niet ontkennen dat wat er gebeurd is met Yuzo kan oplopen op elke plugin of thema, om nog maar te zwijgen van de catastrofe die de revolutie slider een jaar geleden heeft vernield. Op dit moment is Yuzo verwijderd uit de WordPress.org plugin-repository totdat de ontwikkelaars van de plugin de kwetsbaarheidspatch vrijgeven. Ik hoop dat de plugin terugkomt met een goede reden.

Meer plugins die onveilig zijn

Meer plugins die onveilig zijn en je op dit moment beter niet kunt gebruiken

Beste manieren om WordPress-sporen en code te verbergen

Dus laten we ter zake komen en weten wat de beste beschikbare manieren zijn om WordPress-sporen te verbergen voor de bron van de browser, ongeacht je reden om deze actie uit te voeren.

Enkele vragen met betrekking tot dit:

 • Hoe wijzig je de broncode die wordt weergegeven in de browser?
 • Hoe toon je de broncode leeg in je browser?
 • Hoe verberg ik het feit dat ik WordPress gebruik?
 • Hoe verberg je thema- en pluginlinks in de broncode?

WP Hide and Security Enhancer (Gratis)

Om het hele verhaal in één regel samen te vatten, is dit de beste beschikbare vrije manier om veel WordPress informatie te verbergen voor de door de browser gegenereerde broncode.

Met behulp van WP Hide kunt u standaard WordPress-mappen zoals wp-inclusief, wp-admin, wp-inhoud etc. herschrijven zonder iets in de database te veranderen. Dit zorgt ervoor dat 99% zeker is dat het veranderen van bestandsnamen en pad uw website niet zal breken of op een andere manier zal beïnvloeden. Bovendien kan WP Hide echte bestands- en mappaden blokkeren om directe aanvallen te voorkomen. De enige functie die WP Hide nog mist, is dat u de bestandsnamen in de broncode niet kunt vervangen. Het is heel goed mogelijk dat deze functie in de pijplijn zit.

WP Hide and Security Enhancer is een geweldige gratis plugin om URL's van een thema en plugins, standaard WordPress-paden te wijzigen en om directe toegang tot echte php- te blokkeren. Laten we een rondleiding door de functies nemen:

Gratis functies WP Hide

 • Langzaamzaam voorkomt hacken aanvallen zoals SQL-injecties, XXS, Bruteforce, XSRF etc.
 • Herschrijf standaard URL's als-
 • wp-admin, wp-login.php, wp-singup.php, wp-content, wp-inclusief, wp-content etc..
 • Wissel /plugin/, /thema/ /uploads/ path
 • Wijzigen van het individuele insteekpad
 • Wijzig individueel themapad
 • Gevolledige vervanging van de naam van het stylesheet
 • Verwijder WordPress-sporen zoals WordPress-generator-tag, WordPress-versie, leesmijn- en licentiebestand en nog veel meer.
 • Blokkeer de directe toegang tot de originele bestandspaden en -namen

Bovendien, als je klaar bent om wat geld te betalen voor deze plugin kun je alle tekenen van WordPress uit de broncode krabben.

Download WP Hide and Security Enhancer – U kunt het direct vanaf het dashboard van WordPress installeren – Leer hoe u een plugin installeert

Functies WP Hide Pro

WP Hide Pro stelt u in staat om/met:

 • Herschrijf een volledige URL in de broncode
 • HTML tekstvervanger

Hide my WP WordPress plugin

Hide My WP is een betaalde plugin maar tegelijkertijd een krachtige match voor WP Hide and Security Enhancer. Het belangrijkste verschil tussen deze twee plugins is dat WP Hide Pro de directe toegang tot echte bestanden blokkeert terwijl Hide My WP ze gewoon in de broncode maskeert/herschrijft, maar de echte bestanden blijven toegankelijk. Deze functie maakt een groot verschil als het gaat om de van websites.

Meer over de Hide my WP WordPress plugin


WP Content Copy Protection (Tyche_Softwares)

Deze plugin verhindert de toegang van de bezoeker tot de broncode via de browser (Chrome, safari, etc). Merk op dat normaal gesproken internetgebruikers proberen toegang te krijgen tot de broncode van de pagina met behulp van Ctrl+U of rechtermuisklik (klik + Inspect elementen). Slechts enkele gebruikers gaan in de diepte en verkennen de code via “ontwikkelaars tool”. Dus als u de sneltoetsen en de ‘rechtermuisklik' op de voorkant van uw website uitschakelt, kunt u grotendeels voorkomen dat klanten weten welk CMS u voor hun website gebruikt.

WP Content Copy Protection doet het allemaal voor u. Het enige wat u hoeft te doen is de plugin te installeren en te activeren. U hoeft de opties niet handmatig in te stellen.


Meer over WordPress webpagina's

Meer handleidingen over 's:


Handleidingen over het verbergen van content en webpagina's

Meer handleidingen over het afschermen van content en webpagina's:


Meer informatie over Broncode WordPress pagina verbergen in browser met hide pluginof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in Broncode WordPress pagina verbergen in browser met hide plugin bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress site.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites en webshops beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Broncode WordPress pagina verbergen in browser met hide plugin?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Broncode WordPress pagina verbergen in browser met hide plugin en websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven