GeneratePress WordPress thema template review

Logo cursus traing wordpress

GeneratePress WordPress thema template review

Als je een gedetailleerde GeneratePress review wilt, blijf dan lezen voor meer details. Maar als je haast hebt, hier is een korte samenvatting van wat ik vind van GeneratePress.

GeneratePress website

In het algemeen denk ik dat GeneratePress een van de top 's is voor ervaren WordPress gebruikers die waarde hechten aan snelle prestaties, schone code en veel mogelijkheden tot aanpassing.

Je krijgt snelle prestaties, veel ingebouwde instellingen in de real-time Customizer, en een geavanceerde custom lay-out tool waarmee je zelfs thema's kunt bouwen met de WordPress block editor.

Het is een heleboel kracht en aanpassing verpakt in een lichtgewicht pakket, dat is waarom ik heb gekozen om het te gebruiken voor enkele van mijn eigen WordPress websites en die van mijn klanten.

Als je je eerste WordPress site bouwt of als je gewoon weinig ervaring hebt met de basisconcepten van WordPress, denk ik dat er betere thema's zijn voor jouw behoeften, zoals Astra of Kadence Theme.

Als je specifiek op zoek bent naar een , zijn er andere lichtgewicht, multifunctionele thema's die een beetje meer functionaliteit bieden in hun gratis versies, waardoor die thema's betere opties kunnen zijn als u niet bereid bent om te upgraden naar GeneratePress Premium. Nogmaals, Astra en Kadence zouden goede opties zijn in termen van gratis thema's, samen met Neve en Blocksy.

Als je een beetje CSS kunt vind ik het echt een fijn thema om mee te werken.


Meer weten over GeneratePress WordPress thema template reviewof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in GeneratePress WordPress thema template review bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress site beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over GeneratePress WordPress thema template review

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, GeneratePress WordPress thema template review en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven