Koop nog geen WordPress plugins voorbereiding cursus

Als je de training wil gaan doen is het beter om nog geen WordPress plugins te kopen. We hebben ervaring met honderden plugins en weten wat je moet gebruiken.

Logo cursus traing wordpress

Koop nog geen WordPress plugins voorbereiding cursus

Er zijn in 2024 meer dan 60.000 gratis plugins in omloop voor WordPress. Daarnaast zijn er ook vele betaalde plugins te vinden. Enkele statistieken vind je hier:

Statistieken wordpress gebruik percentage aantal sites

WordPress Gebruiksstatistieken WordPress gebruikt door 43,2% van alle websites WordPress wordt gebruikt door 43,2% van alle websites op het internet. (W3Techs, 2022) Volgens gegevens van W3Techs wordt WordPress in 2022 gebruikt door 43,2%…

Lees meer

Waarom nog geen plugins kopen of aanschaffen voor de training?

Waarom is het beter nog geen plugins te kopen of aan te schaffen voor de training? Misschien heb je al ergens gelezen dat een plugin een goede oplossing is voor iets dat je wilt op je WordPress website. Dit zou inderdaad heel goed kunnen.

Alleen zijn er voor WordPress vaak meerdere plugins die een soortgelijke oplossing bieden. Soms lijken ze op elkaar en doen ze hetzelfde.

We hebben de afgelopen 15 jaar honderden plugins geprobeerd en weten wat goed werkt en wat niet. We weten vrijwel direct wat je waarvoor nodig hebt. Je kan dit gewoon vragen tijdens de cursus.

Waar moet je op letten bij WordPress plugins?

Je beter even de training afwachten en je WordPress trainer Arthur voor of tijdens de cursus vragen welke plugins je het beste kan gebruiken en installeren. Hij kan je dit dan vrij snel vertellen. Overwegingen voor het gebruik van een plugins zijn:

  • Is de WordPress plugin flexibel. Is het goed, eenvoudig en logisch aan te passen?
  • Heb je de plugin wel echt nodig. Onze ervaring is dat je heel veel ook simpel zonder plugin kan oplossen.
  • Is de WordPress plugin snel. Laden je webpagina's snel als de plugin aan staat. Dit is heel belangrijk voor en SEO. Door sommige plugins wordt je website 15-20% langzamer.
  • Is het te verwachten dat de WordPress plugin lang meegaat. Werkt het over een paar jaar ook nog?
  • Is de plugin veilig om te gebruiken. We kennen een aantal plugins waarbij het vragen is om problemen.
  • Werkt de WordPress plugin goed samen met andere thema's. Dit is heel belangrijk zodat je website smooth loopt en geen bugs gaat vertonen of langzamer wordt.
  • Is er voldoende support en ondersteuning beschikbaar voor de plugin. Via een helpdesk, handleidingen of een forum.

Tips voor WordPress plugins

Enkele tips voor WordPress plugins. Je leert nog meer tijdens de WordPress training.

Je leert welke WordPress plugins je het beste kan gebruiken

Tijdens de cursus leer je welke WordPress plugins je het beste kan gaan gebruiken. Van de meeste plugins hebben we uitgebreide handleidingen. Je gaat dan werken met plugins die voldoen aan alle criteria en eisen die ik hierboven heb genoemd.

Cursussen en trainingen en WordPress plugins leren

WordPress cursussen en trainingen waarbij je leert welke WordPress plugins te gebruiken en waar op te letten bij de aanschaf van een plugin:


Meer weten over Koop nog geen WordPress plugins voorbereiding cursusof info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in Koop nog geen WordPress plugins voorbereiding cursus bekeken ook de onderstaande artikelen:


Scroll naar boven