Verschil Revisies en Autosave automatisch opslaan WordPress

Logo cursus traing wordpress

Verschil Revisies en Autosave automatisch opslaan WordPress

Verschil WordPress Revisies en Autosaven

Er zijn twee manieren waarop WordPress de veranderingen voor u “bewaart”:

  • Revisies
  • Automatisch opslaan

Wat is post revisie?

WordPress bewaart een snapshot van de inhoud elke keer dat u op Bewaar , Publiceer of Update in de editor klikt. Standaard slaat WordPress onbeperkt wijzigingen op, maar we raden u aan om dit te beperken.

Post revisies zijn een WordPress functie waarmee je wijzigingen ongedaan kunt maken en terug kunt gaan naar een vorige versie van berichten en pagina's.

Voor elk ontwerp waaraan je werkt, slaat WordPress automatisch een tijdelijke op. Dit type herziening wordt automatisch opslaan genoemd. WordPress slaat elke 60 seconden automatisch op. Het vervangt ook automatisch de vorige versie door de nieuwe autosave.

WordPress autosave revisies

De automatische opslagfunctie helpt de inhoud te herstellen als er iets misgaat voordat deze kan worden opgeslagen. Als bijvoorbeeld je browser crasht of je computer crasht terwijl je aan het schrijven bent, kun je het laatste ontwerp terugzetten vanuit de autosave.

WordPress bewaart ook berichtrevisies telkens wanneer een gebruiker op de knop opslaan, bijwerken of publiceren klikt. In tegenstelling tot automatische opslag worden deze revisies permanent opgeslagen in de WordPress database.

U kunt deze revisies opzoeken, doorbladeren en terugkeren vanuit het scherm voor het bewerken van berichten.

Als u niet op Concept opslaan, publiceren of bijwerken klikt, slaat WordPress nog steeds automatisch elke 60 seconden een snapshot op tijdens het werken in de Classic-editor of elke 10 seconden bij het werken in de nieuwe blok-editor (). WordPress slaat slechts één autosave per keer op, dus met elk interval vervangt het de vorige autosave.
De bovenstaande revisie-interface geeft u toegang tot zowel revisies als autosave, en u kunt van beide herstellen met behulp van hetzelfde proces.

U kunt bijvoorbeeld zien hoe een autosave er bijna identiek uitziet aan een revisie. Het enige verschil is dat WordPress rode tekst gebruikt om je te laten weten dat het een autosave is:


Meer over revisie handleidingen

Ik heb een aantal andere handleidingen geschreven over revisies:


Meer informatie over Verschil Revisies en Autosave automatisch opslaan WordPressof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Verschil Revisies en Autosave automatisch opslaan WordPress bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website of webshop.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Verschil Revisies en Autosave automatisch opslaan WordPress?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Verschil Revisies en Autosave automatisch opslaan WordPress en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven