75 Voorbeelden pop-ups call to action buttons

Logo cursus traing wordpress

75 Voorbeelden pop-ups call to action buttons

Pop-ups call to action buttons in WordPress

Popups zijn overal te vinden en… de meeste zijn verschrikkelijk. In dit artikel laten we je zien dat WordPress popups zowel slim als aantrekkelijk kunnen zijn. We zullen ook uitleggen waarom ze opvallen in deze drukke menigte. Laten we beginnen. Er zijn slide-in popups en exit popups, die subtieler en effectiever zijn.

Het is niet OK om dezelfde popup weer te geven op desktops en mobiele telefoons, zelfs niet als ze zijn. Je hoeft het niet bij popups te laten. Mobiele popups zijn een heel artikel waard (in feite hebben we er al een geschreven). Ze kunnen je kansen vergroten om een bezoeker om te zetten in een lead door stapsgewijs vragen te stellen.

voorbeeld call to action cta button pop up maken
Voorbeeld van een cta pop up voor tickets

De meeste popups die je op WordPress-sites vindt, zijn lelijk. Neem de tijd om een afbeelding toe te voegen, selecteer de kleuren van je verschillende elementen en vergeet niet om zichtbare afsluitopties toe te voegen. Uw bezoekers zullen u dankbaar zijn.

We zijn gewend om dezelfde soort popups te zien op WordPress blogs en websites. Veel marketeers zijn aan het innoveren en proberen nieuwe segmentatie tactieken uit. Het maakt zowel bezoekers als marketeers gelukkiger.

40 Voorbeelden pop-ups call to action buttons

Voorbeelden pop-ups call to action buttons

30 Voorbeelden pop-ups call to action buttons

Meer voorbeelden:


Wil je meer details over 75 Voorbeelden pop-ups call to action buttonsof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in 75 Voorbeelden pop-ups call to action buttons bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Meer halen uit je WordPress websites

Wil je meer halen uit je WordPress sites dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven