WordPress Website beveiligen met Wordfence plugin

De Wordfence Security plugin voor WordPress is een goede gratis plugin om je WordPress site veiliger te maken. Je kan deze plugin gelijk standaard installeren bij iedere WordPress website.

Wordfence bescherming voor WordPress tegen DDoS aanval en hackers

Wordfence biedt bescherming tegen DDoS aanvallen. Wordfence is de enige plugin die het volgende doet. Wordfence controleert al je bestanden, comments en posts op URL’s in Google’s Safe Browsing lijst. Nadat je Wordfence hebt geinstalleert kun je checken of je site reeds geïnfecteerd is. Er wordt een server-side scan van je broncode uitgevoerd, die wordt vergeleken met de officiële WordPress database voor o.a. thema’s en plugins. Je krijgt een melding als er iets niet in orde is.
Wordfence is bij mijn weten de enige plugin die een eigen, geïntegreerde caching engine heeft om conflicten op het gebied van beveiliging en caching te voorkomen.
wordfence-wordpress-beveiliging-plugin

Enkele beveiligingstips voor de Wordfence plugin

Firewall

Zet de Firewall aan. Verhoog de tijd dat een IP-adres geblokkeerd wordt. Als je deze op 5 minuten laat staan, dan proberen hackers het spoedig weer. Ik zet het meestal op 8 uur.

Enable Live Traffic View

Het is leuk maar vertraagt je site nogal. Als je hier niet vaak naar kijkt, dan uitzetten.

Ga naar Wordfence op WordPress.org


Beveiliging van WordPress websites

Lees meer handleidingen over beveiliging van WordPress websites: