Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Logo cursus traing wordpress

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het belang van een goede Google-ranking wordt door veel bedrijven nog onderschat. Zeker als je weet dat 95 procent van alle internetgebruikers regelmatig een zoekmachine gebruikt, 75 procent niet verder kijkt dan de eerste twee pagina’s, en 85 procent van de zoekopdrachten via Google loopt.

Thuis in google en Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij bouwen de website zo, dat hij optimaal wordt geindexeerd in Google. Doordat de search engine optimalisatie geïntegreerd wordt in de bouw van de website, kunnen wij ervoor zorgen dat je website hoog komt te staan zonder dat er trucjes hoeven te worden toegepast waardoor u het risico loopt om te worden ge-banned. Uiteraard is het ook mogelijk om elke pagina apart te laten indexeren op de voor die pagina specifieke zoekwoorden. Webstatstics geven een gedetailleerd inzicht in het bezoekersverkeer.

Tips voor Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google

Je kan ook veel zelf doen. Bekijk hieronder enkele handleidingen en tips over SEO en zoekmachine-optimalisatie:

Gratis een SEO Scan laten maken van je WordPress website?

Twijfel je over de kwaliteit van je SEO of wil je meer weten over Zoekmachine optimalisatie (SEO)en beter gevonden worden in Google? Dan kun je door ons gratis een SEO Scan laten maken van je WordPress website. Lees meer over de gratis SEO check:

Scroll naar top