Learndash online cursus training maken | review tips

Logo cursus traing wordpress

Learndash online cursus training maken | review tips

LearnDash is een populaire en eenvoudig te gebruiken WordPress LMS plugin met vele krachtige functies om zelf cursussen en trainingen online te maken.

Learndash | een simpele drag and drop cursus bouwer

Het wordt geleverd met een eenvoudige drag and drop cursus bouwer, die u toelaat om gemakkelijk te maken meerlaagse cursussen met lessen, onderwerpen, quizzen, en categorieën. U kunt al uw lessen in een keer geven of ze plannen voor de gehele cursusduur met de Drip-Feed content functie.

Met LearnDash kunt u uw gebruikers opdrachten geven en deze vervolgens goedkeuren of becommentariëren. Het beschikt ook over quiz- en testbeheertools met meerdere vraagtypen. U kunt eenvoudig voorwaarden stellen aan studenten, zoals het eerst afmaken van een les voordat ze naar de volgende les gaan.

Het biedt tal van opties om geld te verdienen, waaronder abonnementen, eenmalige aankopen, lidmaatschappen, en een winkelwagentje voor uw online training cursus. U kunt betalingen accepteren met behulp van meerdere betalingsgateways, waaronder , Stripe, en 2Checkout.

LearnDash integreert ook prachtig met bbPress, WordPress e-commerce plugins, en WordPress lidmaatschap plugins zoals .

Een geweldige LearnDash-functie is dynamische forums. Hiermee kunt u cursus-specifieke forums maken waar uw leerlingen met elkaar kunnen communiceren en elkaar kunnen helpen.

Prijs en kosten Learndash

Vanaf $159 voor een enkele site licentie met 1 jaar ondersteuning en updates.

Overzicht Learndash

LearnDash is een gebruiksvriendelijke en flexibele LMS plugin voor WordPress gebruikers. Het wordt geleverd met een uitgebreide set van functies om uw online cursussen te beheren.

LearnDash heeft integratie met vele plugins en tools van derden, wat betekent dat je nog meer opties hebt voor hoe je je cursussen beheert. Het is een perfecte LMS-tool die geschikt is voor scholen, opleidingsorganisaties, ondernemers en iedereen die met gemak online cursussen wil maken en verkopen.

Voor een gedetailleerde LearnDash beoordeling en -instructies, zie op ons login gedeelte voor cursisten de handleiding over hoe je eenvoudig een maakt met WordPress met behulp van LearnDash.

Bonustip Learndash

Als u nog meer krachtige functies wilt ontgrendelen in LearnDash, probeer dan de Uncanny Toolkit Pro voor LearnDash.
Verder is het van belang dat je het juiste thema gebruikt voor Learndash. Lees meer hierover:


Meer handleidingen cursussen en trainingen online maken


Wil je meer details over Learndash online cursus training maken | review tipsof info?

Wil je meer weten? Veel web-designers met interesse in Learndash online cursus training maken | review tips bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Meer halen uit je websites

Wil je meer halen uit je WordPress sites en webshops dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven