Gebruikers kijken 5,94 sec. naar hoofdafbeelding site

Logo cursus traing wordpress

Gebruikers kijken 5,94 sec. naar hoofdafbeelding site

Gebruikers kijken 5,94 seconden naar hoofdafbeelding website

zijn geweldig. Ze voegen diepte en betekenis toe aan de indrukken van een gebruiker van een website en zorgen voor meer pit.

Gebruikers kijken gemiddeld 5,94 seconden naar de hoofdafbeelding van een website.

Deze statistiek toont aan dat gebruikers inderdaad aandacht besteden aan de belangrijkste afbeelding op een webpagina, dus het is belangrijk ervoor te zorgen dat deze afbeelding effectief communiceert en het merk versterkt.

Hoe kunt u dit oplossen?

Kies afbeeldingen die relevant zijn voor uw product- of dienstenaanbod en die niet afleiden van het algemene doel van de website. Het belangrijkste is dat u niet overdrijft.

Sliders zijn uit de tijd in 2024

Het lijkt misschien alsof een slider een goed idee is, omdat het u de mogelijkheid biedt uw bedrijf in verschillende settings af te beelden, of u een verscheidenheid aan aanbiedingen laat zien – maar de meeste statistieken wijzen erop dat sliders juist een nadelig effect hebben op de en de mening van gebruikers.

Sliders hebben de neiging gebruikers af te leiden van wat ze oorspronkelijk op uw website aan het doen waren. En niet te vergeten, het feit dat gebruikers slechts 5,94 seconden doorbrengen op de afbeelding van de homepage betekent dat de eerste afbeelding in de slider meestal de enige is die gebruikers zien.


Meer informatie over Gebruikers kijken 5,94 sec. naar hoofdafbeelding siteof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Gebruikers kijken 5,94 sec. naar hoofdafbeelding site bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Meer halen uit je WordPress sites en webshops

Wil je meer halen uit je WordPress sites en webshops dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven