Koop nog geen WordPress thema template kiezen website

Als je de cursus volgt is het beter om van te voren nog geen WordPress thema of template aan te schaffen. Waarschijnlijk hebben we iets beters en bespaar je geld.

Logo cursus traing wordpress

Koop nog geen WordPress thema template kiezen website

Er zijn duizenden templates voor WordPress in omloop. Daarnaast zijn er ook vele reviews en recensies te vinden. Vaak is men lovend over een om verschillende redenen. Enkele hiervan zal ik hier noemen:

  • Onkunde van de reviewer of YouTuber. Vaak is men niet op de hoogte dat er betere WordPress thema's bestaan. Ik kan hier vele voorbeelden van geven.
  • Met reviews en affiliate programma's wordt veel geld verdiend. Vooral hierdoor wordt een thema vaak aangegrijnsd, waarvan wij ons afvragen waarom. Vooral Divi is op deze manier groot geworden.
  • Sommige reviews of handleidingen zijn verouderd. Zelfs thema's van 2 of 3 jaar oud kunnen alweer ingehaald zijn door veel betere snellere thema's

Thema's die je in 2023 beter niet kunt nemen

Enkele Thema's die men vaak wil aanschaffen maar die je beter niet kunt nemen:

Maar ik heb al een thema dat ik mooi vind!

Misschien denk je: ik heb al een thema dat ik mooi vind. Dat kan. Dan nog kun je beter even de training afwachten en je WordPress trainer Arthur voor of tijdens de cursus vragen of het een goed thema is. Hij kan je dan vrij snel vertellen of het een goed thema is of niet en adviseren het wel of niet te gebruiken.

Overwegingen voor het al dan niet aanschaffen van een thema zijn:

  • Is het thema flexibel. Is het goed, eenvoudig en logisch aan te passen?
  • Is het thema snel. Laden je webpagina's snel. Dit is heel belangrijk voor en SEO.
  • Duurzaamheid. Is het te verwachten dat je WordPress thema lang meegaat. Werkt het over 2, 3 of 5 jaar ook nog?
  • Werkt je WordPress thema goed samen met andere plugins. Dit is heel belangrijk zodat je website smooth loopt en geen bugs gaat vertonen.
  • Is er voldoende support en ondersteuning beschikbaar voor het thema. Of via een helpdesk of via handleidingen en een forum.

Alle criteria heb ik hier op een rijtje gezet:

Je leert welk WordPress thema je het beste kan gebruiken

Tijdens de cursus leer je welk WordPress thema je het beste kan gaan gebruiken en ook zelf kan bouwen met een zogenaamd multipurpose thema. Op deze manier ben je veel flexibeler. Je gaat dan werken met een goed thema dat voldoet aan alle criteria en eisen die ik hierboven heb genoemd.

Cursussen en trainingen en thema leren

WordPress cursussen en trainingen waarbij je leert welk thema te gebruiken en waar op te letten bij de aanschaf van een thema:


Meer informatie over Koop nog geen WordPress thema template kiezen websiteof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Koop nog geen WordPress thema template kiezen website bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Scroll naar boven