Korting Yourhosting klant | WordPress cursus training website maken

Heb je bij Yourhosting je webhosting en WordPress site ondergebracht, dan kun je bij ons korting krijgen op je WordPress cursus training.

Yourhosting WordPress hulp assistentie helpdesk en veel gestelde vragen

Heb je als beginner of gevorderde hulp nodig bij WordPress dan kun je voor vragen terecht bij de helpdesk van Yourhosting. Voor specifieke vragen over je webhosting kun je ook contact met ze opnemen.
Wat je bij Yourhosting niet leert, is hoe je je WordPress website goed zelf kan maken. Daar is een webhoster ook niet voor bedoeld. In principe is de webhosting alleen voor het verlenen van een domeinnaam en server ruimte. Yourhosting helpt je bij het installeren van WordPress maar dan houdt het meestal op. Je zal misschien gemerkt hebben dat Yourhosting, ondanks hun prima service, weinig of geen hulp biedt bij het bouwen van je WordPress site.

Welke WordPress webdesign cursus voor klanten van Yourhosting?

Heb je hosting van Yourhosting en wil je ook een mooie website maken, dan kun je bij ons een training volgen. Welke WordPress webdesign cursus kun je volgen als klant van Yourhosting om je eigen website te maken? Voor een eenvoudige WordPress website is de basiscursus voldoende. Als je meer wilt weten dan kun je ook de 3-daagse WordPress Bootcamp volgen.


Wat is de korting voor klanten van Yourhosting?

Hoeveel bedraagt de korting voor vaste Yourhosting klanten:

  • WordPress basiscursus

    De korting is 50 euro op de WordPress basiscursus.

  • WordPress Bootcamp 3-daagse

    De korting is 250 euro op de 3-daagse WordPress Bootcamp. Je bespaart daarnaast veel tijd en moeite omdat je in 3 dagen je website goed, ontworpen en SEO-proof online hebt. Je haalt direct meer resultaat uit je website.

Handleidingen, support en helpdesk voor je Yourhosting WordPress website

Naast de handleidingen, support en helpdesk die je van Yourhosting krijgt, heb je na het volgen van een WordPress cursus toegang tot de beveiligde login voor cursisten omgeving waar je de beste informatie, handleidingen en instructies kan vinden en indien nodig kan teruglezen. Je vindt hier de beste tips voor het maken van je WordPress website. De WordPress training is zo een perfecte aanvulling op je Yourhosting webhosting.


Voorwaarden Yourhosting korting WordPress training

Hoe kom je in aanmerking voor de Yourhosting korting? Je moet aantoonbaar klant zijn bij Yourhosting. Vermeld bij je aanmelding graag je accountnummer van Yourhosting en laat bij de aanvang van de cursus zien dat je kan inloggen in je Yourhosting account. De hosting account moet wel op jouw naam staan.

Korting aanvragen een aanmelden WordPress cursus

Ben je klant bij Yourhosting en wil je je aanmelden? Vul dan de onderstaande kortingvouchercode in op de aanmeldpagina, onder het kopje ‘Aanvullende informatie’ en dan ‘Vouchercode’:

Reviews WordPress cursussen en trainingen

Lees hieronder succesverhalen van ervaringen van tevreden WordPress cursisten. Lees waarom deelnemers van de WordPress trainingen heel enthousiast zijn over onze cursussen.
Reviews WordPress cursussen en trainingen
Succesverhalen WordPress cursussen en trainingen

Aanmelden WordPress cursus als klanten van Yourhosting

Wil je je aanmelden voor een WordPress cursus met Yourhosting korting? Ga dan naar de aanmeldpagina en vermeld de Yourhosting voucher-code.