Meta box | Zelf velden maken alternatief custom fields

Logo cursus traing wordpress

Meta box | Zelf velden maken alternatief custom fields

Meta Box is een krachtige, professionele en lichtgewicht toolkit voor ontwikkelaars om onbeperkte aangepaste meta-velden en WordPress-velden te creëren, beter bekend als

Zelf velden aanmaken in pagina's en berichten en custom post types

Met Meta Box helpt u bij het toevoegen van aangepaste velden en details op uw website zoals pagina's, berichten, formulieren en waar u maar wilt met behulp van meer dan 40 verschillende veldtypes zoals tekst, , bestandsupload, checkboxen en meer. Meta Box heeft elk aangepast veldtype van WordPress uitgebreide interne opties voor onbeperkte inhoudsmogelijkheden. Volledige aanpassing en controle is slechts een paar klikken verwijderd.

Het toevoegen van WordPress aangepaste velden en aangepaste meta-velden is snel en simpel: Selecteer de gewenste veldtypes in de gebruiksvriendelijke Online Generator en kopieer en plak de code in het bestand functions.php van uw kinderthema.

Alternatief voor Advanced Custom Fields

De Meta box wordpress plugin is een goed alternatief voor Advanced Custom Fields. Advanced Custom Fields is de meest gebruikte plugin om zelf velden aan te maken.
Advanced Custom Fields WordPress plugin

Een vrij nieuwe plugin voor WordPress is Piklist maar deze moet zich nog bewijzen:
https://wordpress.org/plugins/piklist

Gratis en premium extensies voor Meta Box

Er zijn ook gratis en premium extensies beschikbaar om verbeterde mogelijkheden toe te voegen. U kunt de weergave en organisatie van uw WordPress aangepaste velden, de voorwaarden waarop ze verschijnen, beheren en de ultieme WordPress data wizard worden.

U kunt ook de volledige lijst van extensies en MetaBox.io bekijken voor details.

ELK TYPE METAGEGEVENS OF AANGEPASTE VELDEN IN WORDPRESS MAKEN

Het maakt niet uit waar u aangepaste gegevens en functies moet invoegen, de aangepaste velden van Meta Box WordPress hebben uw rug, en met oneindig veel opties om op te starten.

Hier zijn slechts enkele van de gegevenstypes die u kunt aanpassen:


Meer optiesNeem uw standaard WordPress-veld op maat en stel u voor dat het oneindig wordt uitgebreid. Dat is hoeveel opties Meta Box u biedt:

  • Meta Box ondersteunt 40+ ingebouwde WordPress aangepaste veldtypes voor al uw behoeften, inclusief tekst, textarea, WYSIWYG editor, afbeelding, bestand, post, select, checkbox, radioknoppen, datum/tijd picker, taxonomie, gebruiker, oembed en meer om te komen.
  • Niet genoeg? U kunt ook moeiteloos uw eigen veldtype. aanmaken
  • Meta Box ondersteunt kloonvelden voor de meeste veldtypes, inclusief het WYSIWYG-editorveld. Het ondersteunt ook repeatable veldgroepen.
  • Gebruik WordPress' krachtige action en filter systeem zodat u het uiterlijk en van een site kunt bouwen of veranderen in de plugin.

Velden maken in WordPress voor ontwikkelaars

Als ontwikkelaar heb je genoeg op je bordje. Je zou niet voor elk project een geheel nieuw systeem moeten maken. Gebruik Meta Box ten volle.

U kunt Meta Box en de aangepaste velden in WordPress op zoveel websites gebruiken als u wilt, zodat u het ook bij klantprojecten kunt gebruiken.


Zelf velden maken voor beginners

Meta Box is vooral gebouwd voor ontwikkelaars omdat je wat code moet kopiëren en plakken, maar als je de voorkeur geeft aan een meer visueel systeem om aangepaste velden te maken in WordPress, kun je één of alle van de onderstaande extensies kiezen:

De Meta Box Builder extensie heeft een ton aan functies om snel werk te maken van elk project:

  • Allemaal de kracht van Meta Box zonder ook maar één regel code aan te raken.
  • Het is designvriendelijk, licht van gewicht en werkt op topsnelheid.
  • Creëer een onbeperkt aantal WordPress aangepaste velden tegen bliksemsnelheden en met een gebruiksvriendelijke drag-and-drop interface.
  • Meer dan 40 aangepaste veldtypes beschikbaar die u kunt verslepen naar de plaats waar u ze nodig hebt.
  • Exporteer uw aangepaste velden en instellingen naar PHP. Voeg het vervolgens toe aan een nieuwe site zonder dat u deze extensie hoeft te installeren voor een ongelooflijk lichte optie.
  • Het heeft de goederen met voorwaardelijke logica, prioriteit en context opties klaarliggen en wachten.

Training of cursus volgen voor de Meta Box of zelf velden aanmaken

Heb je vragen of wil je een training of cursus volgen met Meta Box of zelf velden aanmaken?


Succes met de Meta Box WordPress plugin!


Meer informatie over Meta box | Zelf velden maken alternatief custom fieldsof info?

Wil je meer informatie? Veel cursisten met interesse in Meta box | Zelf velden maken alternatief custom fields bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress sites en webshops ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere website.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites en webshops beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Meta box | Zelf velden maken alternatief custom fields?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Meta box | Zelf velden maken alternatief custom fields en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven