Lead generation voor WordPress marketing, acquisitie, klanten

Logo cursus traing wordpress

Lead generation voor WordPress marketing, acquisitie, klanten

Wat is lead generation?

is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Zonder het verzamelen van leads is het moeilijker om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken en te communiceren met potentiële klanten.

Lead generation is het proces waarbij de interesse van potentiële klanten wordt gewekt om toekomstige verkopen te vergroten. Het is een cruciaal onderdeel van het verkoopproces van veel bedrijven. Een lead is iedereen die interesse heeft getoond in de producten of services van een bedrijf. Het zijn potentiële klanten met wie een bedrijf nog geen zaken heeft gedaan, maar die reden hebben om te geloven dat ze dat in de toekomst misschien willen.

Lead generation, acquisitie, conversie en WordPress

Doel van je WordPress website is om te komen tot een grotere . Conversie wil zeggen wanneer een bezoeker een bepaald doel bereikt op je website, bijvoorbeeld het aanmelden voor een nieuwsbrief of het bestellen van een product. Er zijn verschillende doelen te bedenken. Welk doel jouw website heeft, is natuurlijk afhankelijk van de website dat je hebt. Een webshop heeft een duidelijk doel: het verkopen van producten. Dat soort conversie kun je het beste meten met E-commerce van . Lees meer over conversie:


Beste WordPress plugins voor lead generation en marketing

Omdat WordPress een enorme kracht op internet is, zijn er natuurlijk tientallen WordPress plug-ins beschikbaar om je te helpen bij het genereren van leads. Met zoveel WordPress-leadgeneratie-plug-ins die beschikbaar zijn, kan het enigszins lastig zijn om erachter te komen welke lead generation plug-ins het beste bij je behoeften past en welek goed werken.

Ik heb op basis van mijn ervaring, talloze plug-ins getest en gevonden welke we het beste vinden. Veel van deze plug-ins waren goed geschikt voor onze eigen behoeften voor het genereren van leads van WordPress, en sommige waren minder geschikt voor onze doeleinden. Desondanks kunnen zelfs de plug-ins die niet goed werkten voor onze doelen, perfect zijn voor jouw bedrijfsdoelstellingen.

De juiste plug-ins voor het genereren van leads voor je groeistrategie helpen je zoals het verzamelen en beheren van e-mails, het vinden van potentiële klanten en uw bedrijf sneller laten groeien. Bekijk een aantal handleidingen en tips:


Hulpmiddelen naast WordPress voor marketing

Je kan ook andere middelen gebruiken naast WordPress. Dit houdt je WordPress website lichter en dus sneller. De middelen kun je dan vaak weer integreren in WordPress met een plugin.

Hubspot marketing tool

Mijn favoriete online tool op dit vlak is Hubspot. HubSpot helpt om bezoekers van je WordPress website om te zetten in leads en en je bedrijfsgroei te meten.
Lees meer over Hubspot marketing en customer relationship management

Reply.io

Reply.io is het AI-first platform voor verkoopbetrokkenheid dat teams helpt nieuwe prospects te vinden, hen te betrekken via meerdere kanalen en nieuwe kansen te creëren op schaal, terwijl elk contactmoment persoonlijk blijft.

Van het opbouwen van gerichte prospectlijsten met onze eigen gratis database van meer dan 140 miljoen contactpersonen tot het direct boeken van gesprekken via het platform – met Reply kunt u uw verkoopproces stroomlijnen en tot 40% van de tijd van uw SDR-team besparen.

Powered by cutting-edge AI-technologieën handelt Reply een aantal van de meest tijdrovende taken voor je af:

 • Genereer unieke e-mailsjablonen op basis van een prompt of vanaf nul
 • Uw bestaande e-mailsjabloon beoordelen en optimaliseren om de prestaties te verbeteren
 • Complexe outreach-sequenties maken voor elke gelegenheid of bedrijfsdoelstelling
 • E-mails in uw postvak indelen op basis van intentie om de beste leads te vinden
 • Namens u reageren op inkomende e-mails – van het boeken van gesprekken tot het afhandelen van bezwaren

Het robuuste rapportagesysteem houdt alle activiteiten voor elk teamlid bij en registreert ze automatisch in je CRM via native integraties, een rijke API met meer dan 40 methoden of Zapier. Reply biedt diepgaande analysedashboards waarmee je de prestaties van je team in de gaten kunt houden.

Reply, een van de Top 50 Sales Products voor 2023 op G2, wordt erkend voor zijn toonaangevende services voor klantsucces/ondersteuning en wordt vertrouwd door meer dan 2.500 bedrijven – MKB, middensegment en verkoopkantoren – in de VS, Canada en Europa.

Reply heeft alles wat je nodig hebt om je verkoopquota te verbeteren en meer vergaderingen te boeken:

 1. Reply Data – gratis B2B-database met meer dan 140 miljoen contactpersonen om lasergerichte prospectlijsten op te bouwen.
 2. Multichannel Sequences met het recordaantal beschikbare communicatiekanalen en geautomatiseerde contactmomenten.
 3. Jason AI – onze B2B conversatieassistent die verkoop-e-mails en sequenties genereert en namens u reageert op prospects.
 4. Appointment & Calendar om vergaderingen met prospects te plannen in een klik.
 5. Rapportagedashboards met diepgaande rapporten voor elk kanaal en teamactiviteit om je prestaties te volgen en te verbeteren.
 6. Inheemse CRM-integraties, rijke API en de kracht van Zapier om je gegevens in sync te houden over de hele toolstack.

Reply kan helpen met:
✓ OUTBOUND SALES – automatiseer cold outreach om betrouwbare inkomstenstromen te creëren.
✓ INBOUND SALES – maak contact met warme leads en zorg voor betrokkenheid om meer deals te sluiten.
✓ ACCOUNTBEHEER – blijf in contact met de klanten om persoonlijke relaties te onderhouden.
STAFFING & RECRUITING – kom in contact met de juiste kandidaten en neem het beste talent aan.
✓ BUSINESS DEVELOPMENT – voor beide partijen voordelige partnerschappen opbouwen met andere bedrijven.
PR & – Praat met journalisten om persaandacht te krijgen en je SEO te verbeteren.


Meer weten over Lead generation voor WordPress marketing, acquisitie, klantenof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Lead generation voor WordPress marketing, acquisitie, klanten bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Meer halen uit je WordPress sites

Wil je meer halen uit je WordPress sites dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven