Thrive leads marketing Sales Funnel WordPress Plugin

Thrive leads marketing Sales Funnel WordPress Plugin

Logo cursus traing wordpress

Thrive leads marketing Sales Funnel WordPress Plugin

Thrive leads Sales Funnel WordPress Plugin

Thrive Leads lijkt op OptinMonster in die zin dat je verschillende widgets kunt gebruiken om een e-maillijst op te bouwen. Het belangrijkste verschil is dat je ook tweestaps optins kunt toevoegen voor je lead magnets en upgrades. Dit lijkt veel op de getriggerde opt-in die OptinMonster gebruikt. Het belangrijkste verschil is echter dat Thrive Leads alleen beschikbaar is voor zelf gehoste WordPress gebruikers.

Belangrijkste kenmerken:

  • Trigger opt-in formulieren op basis van het gedrag van een op de site of hoe lang ze de site hebben gebruikt.
  • SmartExit+ voor het vangen van prospects voordat ze de site verlaten. SmartExit+ pop-ups verschijnen alleen op basis van specifieke voorwaarden.
  • Een opt-in-proces in twee stappen voor meer conversies.

Hoe het wordt gebruikt in een verkoopfunnel:  Het belangrijkste doel van Thrive Leads is om de contactgegevens van een lead vast te leggen. U kunt dit doen met hun pop-ups, exit pop-ups, en landingspagina’s.

Met Thrive Leads zou het verkooptrechterproces tweeledig zijn. Eerst maak je een visueel aantrekkelijke landingspagina of lead magnet om bezoekers aan te trekken. Dan wil je die bezoekers converteren in leads met een verleidelijk aanbod.


Meer Sales Funnel WordPress Plugins

Meer sales funnel en WordPress Plugins:

Sales Funnel handleidingen

Meer sales funnel handleidingen:


Meer over Thrive leads marketing Sales Funnel WordPress Plugin

Scroll naar top