Beste Lead Tracking bezoekers volgen WordPress website

Logo cursus traing wordpress

Beste Lead Tracking bezoekers volgen WordPress website

We weten allemaal dat het genereren van leads essentieel is voor het overleven van een merk in de webbusiness. Hoe meer leads ze genereren, hoe meer inkomsten ze verdienen.

Lead Tracking voor WordPress Website en Plugins

Digitale professionals nemen tal van stappen om leads en sales te genereren. Sommige marketing activiteiten produceren verbazingwekkende resultaten, terwijl anderen voldoen aan de volledige fiasco. Dus, is het belangrijk voor u om de goed opgezette lead systeem te gebruiken om te weten wat echt werkt en wat niet.

WordPress website-eigenaren hebben in dit opzicht veel geluk. WordPress biedt een aantal plugins voor het bijhouden van de van activiteiten. Dus, neem een kijkje op een aantal van hen hieronder opgesomd:

1. WordPress Leads

Deze plugin fungeert als uw vriend wanneer u inspanningen levert om informatie te verzamelen over klanten en hun activiteiten op uw website. Deze plugin werd oorspronkelijk gemaakt om te worden gebruikt voor de landing pagina's van de site. Maar nu wordt het veel gebruikt voor lead tracking. Het stelt u in staat om het verkeer, opmerkingen ingediend door bezoekers, bestellingen, de verkoop van premium producten, enz.

Het registreert automatisch de gegevens van bezoekers van het en geeft u waardevolle inzichten over websitebezoekers. Het helpt u om mogelijke veranderingen in zakelijke marketing campagnes te maken en de ROI met sprongen en grenzen te verhogen. Deze plugin kan gemakkelijk worden geïntegreerd met derde partij CRM. Dus, het zorgvuldig gebruik ervan geeft u een concurrentievoordeel ten opzichte van uw concurrenten in het spel van lead generatie campagnes.


2. Lead Forensics

Lead Forensics werkt als een virtuele spion en volgt bezoekers op uw website 24*7. Het geeft u real-time rapporten over de bron van het verkeer, bezoekers activiteiten op uw site, pagina's bezocht door hen, en gekochte producten. Het juiste gebruik van deze plugin kunt u site bezoekers om te zetten in loyale leads en de totale ROI te stimuleren in een korte tijdspanne. U kunt ook toevoegen tracking code van Lead Forensics om uw WordPress e-commerce website voor een beter toezicht op lead generatie activiteiten.

Lead Forensics kunt u uw anonieme website bezoekers om te zetten in sales leads, converteren van nieuwe zakelijke kansen voordat uw concurrenten en het verhogen van uw online ROI. Met deze plugin kunt u eenvoudig uw tracking code van Lead Forensics toevoegen aan het hoofd van uw WordPress site.

Identificeer uw anonieme zakelijke bezoekers en krijg toegang tot hun bedrijfsnaam, telefoonnummer, adres, industrie en bedrijfsgrootte. Sluit verkopen af waarvan u niet wist dat u ze had, aangezien 98% van de bedrijven geen aanvraag indient. Onderneem actie op leads vóór uw concurrenten, creëer controlelijsten en wijs zelfs leads toe op basis van geografie. Verhoog uw online ROI door meer leads uit uw site te halen. Bovendien kunt u de relatie met uw huidige klanten verbeteren door waarschuwingen in te stellen wanneer zij uw site bezoeken en extra product- of service-aanbiedingen bekijken.


Bekijk video Lead Forensics


3. HubSpot All-In-One Marketing

Het is een complete zakelijke marketing tool voor alle WordPress website-eigenaren met de lead tracking functie. Met zijn hulp, kan men een oogje houden op website bezoekers, verzamelen en accumuleren van alle contacten in gratis CRM HubSpot's, het verhogen van de abonneebasis, en natuurlijk, het genereren van leads en verkoop gemakkelijk.

De plugin wordt geleverd met verschillende lead capture tools, zoals een geïntegreerde gratis contact database (CRM), live chat, formulieren, en pop-ups. Het vangt automatisch gegevens van het contact en voegt ze toe aan de geïntegreerde WordPress CRM, die u helpt bij het segmenteren van gegevens, gepersonaliseerde E-mail Marketing, en andere activiteiten gericht op het bevorderen van een merk op het web.
Meer handleidingen over hutspot:


4. Jumplead Marketing Software

De marketingsoftware van Jumplead maakt automatisering van bedrijfsmarketing en automatische tracering van potentiële leads (klanten) mogelijk. Na een succesvolle op een WordPress website, volgt het bijna alle activiteiten van bezoekers op de site en geeft het waardevolle informatie aan de eigenaar. De plugin bevat e-mailmarketing met een onboard CRM en analytics op contactniveau, die u real-time rapporten geeft over de prestaties van uw website en belangrijke manieren suggereert om meer leads en sales te genereren.

5. LeadSquared Suite

LeadSquared is een uitstekende plugin, geprezen door WordPress Plugin ontwikkelaars over de hele wereld. Het fungeert als een website tracking software en installeert een script voor alle pagina's van uw site. Het volgt automatisch de activiteiten van bezoekers op uw website en houdt u op de hoogte over dit met foutloze rapporten over verschillende KPI's. U kunt ook de formulieren die in LeadSquared zijn gemaakt op uw site gebruiken om snel leads vast te leggen.

6. Brilliant Web-to-Lead voor Salesforce

Brilliant Web-to-Lead voor Salesforce vergemakkelijkt de integratie tussen WordPress en Salesforce CRM account! Gebruik het contactformulier op uw site om real-time gegevens over websitebezoekers te verzamelen in Salesforce CRM. U kunt een shortcode invoegen op het formulier of andere pagina's van uw website om de activiteiten van bezoekers 24*7 te volgen.

De verzamelde gegevens over klanten geven een beter inzicht in wat werkt en wat niet werkt. Op basis van de output kunt u ingrijpende wijzigingen aanbrengen in leadgeneratiecampagnes en ervoor zorgen dat er elke dag voldoende leads worden aangemaakt om een dominante positie in de zakenwereld te behouden.

7. Before and after

In feite is Before & After een uitstekende lead capture plugin, die de lead generatie mogelijkheden van zakelijke marketing individuen verhoogt tot een grote mate. Na succesvolle installatie en activering, de plugin automatisch volgt bezoekers en laat u weten over de actie voltooid door hen. Het werkt perfect met andere plugins die gebruiken. Met de hulp van deze plugin, kunt u gemakkelijk beschermen downloads, site-inhoud, en tonen het auteursrecht mededeling aan bezoekers.

8. Inbound Rocket

De ontwikkelaars van Inbound Rocket beweren dat het alles heeft wat nodig is voor het succes van lead generation activiteiten. Installeer en activeer deze plugin op uw website om het effect ervan te ervaren. Het volgt automatisch alle bezoekers op uw website en laat u alle lead generation activiteiten weten met directe waarschuwingen en real-time analytics. Het vergemakkelijkt soepele interactie tussen u en klanten en helpt bij het genereren van leads. U kunt communiceren met klanten via geautomatiseerde E-mail marketing & andere communicatiemiddelen om meer leads en verkoop te creëren.


9. GatorLeads

GatorLeads kan een reden zijn tussen een succesvolle leadgeneratiecampagne en een mislukt zakelijk marketinginitiatief. Het fungeert als een effectieve B2B lead generation tool die helpt bij lead generation campagnes. Na installatie en activering informeert het u over de prestaties van uw site op verschillende KIP's. U kunt het eenvoudig integreren met CRM-applicaties van derden voor automatische gegevensvastlegging, segmentatie en e-mailmarketing. Het zorgvuldige en goed geplande gebruik van deze CRM automatiseert lead tracking en business marketing activiteiten. Dit helpt om elke dag meer leads en sales te genereren.


10. Zoho CRM Lead Magnet

Zoho CRM Lead Magnet kan eenvoudig worden geïntegreerd met elk type WordPress-website om het proces van het volgen en genereren van leads te automatiseren. Met deze plugin kunt u aantrekkelijke webformulieren maken en deze invoegen op uw website. Het helpt u bij het bijhouden van de activiteiten van bezoekers op uw website en hen om te zetten in premium leads. U kunt de plugin-instellingen als per uw behoeften en insluiten de shortcodes in het formulier.


Conclusie WordPress software en plugins om klanten te volgen

De actieve begeleiding en monitoring van lead generatie activiteiten zijn verplicht als je echt wilt weten wat je helpt in lead generatie activiteiten terwijl het bevorderen van WordPress gebaseerde websites. U kunt kiezen voor een uitstekende lead tracking om toezicht te houden zakelijke marketing activiteiten en zorgen voor het creëren van voldoende leads elke dag. Beste van Luck!


Meer Marketing en sales WordPress Plugins

Meer lead en marketing WordPress Plugins:


Wil je meer details over Beste Lead Tracking bezoekers volgen WordPress websiteof info?

Wil je meer weten? Veel web-designers met interesse in Beste Lead Tracking bezoekers volgen WordPress website bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Meer halen uit je websites

Wil je meer halen uit je WordPress sites dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven