OptinMonster marketing Sales Funnel WordPress Plugin

OptinMonster Marketing WordPress Plugin

Het geld zit niet in de lijst, noch in je relatie met je e-maillijst; het geld zit in de waarde die je aan je lijst geeft.
Door Frank Kern

In beide gevallen, om een groeiende, bloeiende funnel te hebben heb je een groeiende e-mail lijst nodig. Als je sneller en sneller een e-maillijst wilt opbouwen, gebruik dan OptinMonster. U kunt deze plugin ook gebruiken voor het maken van aanpasbare pop-ups en opt-in widgets op uw site.

Belangrijkste kenmerken OptinMonster:

  • Exit-detectiepop-ups, die een prospect naar uw site kunnen teruglokken voordat hij deze verlaat. OptinMonster’s pop-ups verschijnen tijdens het cruciale “muis uit” moment. Dit is precies wanneer de prospect op het punt staat een nieuw webadres in te typen of op de “terug”-knop te drukken.
  • A/B-splittesten om te bepalen welke versie van uw homepage, landingspagina, verkooppagina, enz. meer klanten zal converteren.
  • Targeting op paginaniveau voor aangepaste aanbiedingen op basis van het sitegedrag en de locatie van een prospect.
  • Gerichte mobiele pop-ups voor smartphone- en tabletgebruikers.
  • In-line en after-post opt-in formulieren om conversies te stimuleren met uw inhoud, zoals informatieve pagina’s en blog posts.

Sales funnel en OptinMonster

Hoe het wordt gebruikt in een Sales Funnel: OptinMonster kan profiteren van uw sales funnel op drie manieren.

  • Ten eerste kunt u deze plugin gebruiken om een hoge converterende lead magneet te bevorderen op uw website, om bezoekers te zetten in abonnees.
  • Ten tweede, kunt u gebruik maken van de info van hun pagina-niveau targeting functie om gerichte e-mails te sturen naar uw abonnees in de follow-up fase van uw trechter.
  • Ten derde, OptinMonster maakt het gemakkelijk om A / B split test uw optin formulieren.

Ze hebben een gemakkelijke “split test” knop die een replica maakt van het formulier dat u wilt testen. Dan serveert het verschillende variaties van uw formulier op uw site, zodat u kunt zien wat het beste werkt.


Meer Marketing WordPress Plugins

Meer sales funnel en marketing WordPress Plugins:

Marketing en Sales Funnel handleidingen

Meer sales funnel WordPress handleidingen: