Open source webdesign database gedreven content

Logo cursus traing wordpress

Open source webdesign database gedreven content

Open source WordPress websites

Web-designers.nl is een groot voorstander van . Het voordeel van open source is dat niemand de baas is en het breed wordt ondersteunt, zeer stabiel is en vrijwel overal kan worden gehost. Onze filosofie is dat klanten de vrijheid moeten hebben om een server specificatie te kiezen die bij hun bezoekers aantallen past. Wij dringen u geen dure uitzonderlijke server specificaties op.

Database driven webdesign

Wij gespecialiseerd in database driven websites, waarbij de inhoud uit een database wordt geladen. Dit is een bewuste keuze. Het grote voordeel van werken met een database is dat de vormgeving los staat van de inhoud. Je kan bijvoorbeeld bij het veranderen van de het visuele ontwerp volledig veranderen zonder de content aan te passen.

Wat betekent open source voor je WordPress website

Meer artikelen en informatie over open source je hier:


Website laten ontwerpen met een open source en structuur

Wil je een goede mooie website laten ontwerpen met een slim ontwerp in je structuur voor je database? Neem dan contact op of lees meer op de volgende link:


Meer informatie over Open source webdesign database gedreven contentof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Open source webdesign database gedreven content bekeken ook de onderstaande artikelen:


Scroll naar boven