Krachtig ontwerp en vormgeving voor WordPress webdesign

Een goede WordPress website valt of staat met een technisch en visueel goed ontwerp en een uitgesproken vormgeving.

Ontwerp voor de snelle beslisser

De gemiddelde internet-gebruiker beslist binnen 15 seconden of hij op een site blijft, of doorgaat naar een ander. Een goede eerste indruk is dus van vitaal belang. Een site moet in een oogopslag de identiteit van de organisatie uitdrukken.

Je website als visueel medium

Door de laagdrempeligheid is een website een uitgelezen podium om te communiceren met je klanten. Het is op de eerste plaats een visueel medium. Web-designers.nl heeft een academische achtergrond en haar wortels in de beeldende kunst. Daarom zijn we goed in staat om ideeën om te zetten in een krachtig visueel concept. Het concept is het uitgangspunt van de gehele site.

Eigen beeldtaal voor je WordPress website

Vele sectoren hebben hun eigen beeldtaal en semantiek op het web ontwikkeld. Als je daar niet bij aansluit of op inspeelt mis je potentiële klanten. Wij kennen het web en beeldende communicatie en weten hoe je in je sector professioneel overkomt.
Vele elementen spelen hierbij een rol. Een goede website is een samenspel van de juiste verhoudingen, fotografie, illustraties, kleur en typografie. We hebben hier vele studies naar gedaan. Enkele voorbeelden zie je hier:


Website laten ontwerpen met een sterke vormgeving

Wil je een goede mooie website laten ontwerpen met een strakke vormgeving die aansluit bij je wensen? Neem dan contact op of lees verder op de volgende link: