Palo | uitgebreid lettertype in 72 stijlen

Ontworpen door Dan Jones voor het Londense TypeUnion, is Palo een moderne sans-serif lettertype familie met maarliefst tweeënzeventig stijlen.

Palo | Sans | 9 gewichten | 4 families

Palo bestaat uit 72 stijlen en is een massief lettertypesysteem dat is opgebouwd rond 4 breedtes en 9 gewichten plus bijpassende cursivering voor elk gewicht. Met Palo heeft typedesigner Dan Jones een semi-grotesk uiterlijk gecreëerd dat een unieke persoonlijkheid biedt, terwijl de stilistische afwisseling het lettertype een echt gevoel van flexibiliteit geeft. De drie stijlsets van Palo bieden vloeiende ontwerpmogelijkheden, terwijl de koffergevoelige leestekens en ligaturen een professioneel tintje geven. Voor meer informatie, klik op een van de volgende links.

Palo lettertype kopen

De 72 versies kun je hier kopen:
U kunt de volledige collectie krijgen op MyFonts


Meer moderne fonts voor je WordPress website


Handleidingen font toevoegen aan website

Wil je weten hoe je het Questa font kunt toevoegen aan je website? Lees dan de handleiding ‘Custom fonts toevoegen aan WordPress website’:


Cursus over lettertypes en typografie voor je website

Wil je meer weten of een training volgen over fonts en typografie voor je website? Volg dan een webdesign training. Je leert dan alles over het design en ontwerp van je WordPress website van een ervaren grafisch ontwerper: