Redux framework WordPress plugin Gutenberg blokken page builder

Redux framework is een WordPress plugin om de Gutenberg blokken te gebruiken page builder of om elementen toe te voegen zoals templates.

Meer blokken en opties in Gutenberg met Redux Framework

Redux Framework is een geavanceerde optie van WordPress-configuraties die classes, bibliotheken en plugins bevatten. Verander de kleur, het lettertype, de schuifregelaarinstellingen, het plaatsen van blokken op de pagina, het laden van media en nog veel meer wat de gebruiker helpt zonder ontwikkelingsvaardigheden en kennis van code om een unieke website te maken. De meeste gebruikers zijn bekend met de naam Redux Framework, zoals het in sommige thema’s werkt als vereist om plugin te installeren. Naast het feit dat dit framework de belangrijkste assistent is voor reguliere gebruikers, kunnen WordPress Thema’s ontwikkelaars zich ook niet voorstellen dat ze zonder dit framework werken. De tool vervangt duizenden regels code die handmatig zijn geschreven en bespaart veel tijd bij het toevoegen van instellingen aan het sjabloon.Waarom het Redux Framework?

 • Absoluut gratis Framework, open source software en eenvoudig te begrijpen documentatie. De plugin is te vinden op WordPress.org.
 • GPL-licentie. Mogelijkheid tot gebruik in zowel commerciële als persoonlijke projecten.
 • Een duidelijk scala aan opties voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.
 • Vereenvoudiging en versnelling van het proces van integratiemogelijkheden voor WordPress-thema’s. Met behulp van schone code hoeft u geen tijd te besteden aan het schrijven en reviseren ervan.
 • Cross-Browser Compatibel.
 • Eenvoudige bediening, installatie, integratie. Aan de slag kan zelfs zonder de documentatie te lezen.
 • Een breed scala aan opties die u kunt opnemen / uitsluiten in uw project (dit alles met een enkele tool).
 • Flexibiliteit. Er is de mogelijkheid om eigen functionaliteit toe te voegen.
 • Permanente gratis technische ondersteuning die helpt bij het oplossen van problemen en problemen met betrekking tot Redux Framework.
 • Volledig Brandable. Uw project is alleen van jou!
 • Het creëren van uw eigen thema het is niet noodzakelijkerwijs het bezit van backend development vaardigheden, Redux Framework kennis zal genoeg zijn.

Gebruik van Redux blokken

Thema-instellingen moeten duidelijk en eenvoudig zijn voor gebruikers. Soms is overdaad aan sjablonen functionaliteit veel erger dan het ontbreken ervan. Gebruiker raakt verward, schrijft een groot aantal verzoeken om technische ondersteuning en als gevolg daarvan niet het gewenste resultaat te bereiken, schakelt over naar andere thema’s met een meer gebruiksvriendelijk configuratiebeheer. Daarom, ondanks alle eindeloze mogelijkheden Redux Framework, laat u zich niet meeslepen en integreer in uw template alle mogelijke opties, complexe schema’s en een groot aantal shortcodes. Onthoud de maatregel en probeer dit proces te vereenvoudigen.

Handleiding Redux blokken en Gutenberg

Handleiding Redux blokken en Gutenberg:


Alternatieven Redux Framework

Een goed alternatief voor Redux Framework is Ultimate Add ons for Gutenberg:
Ultimate Add ons for Gutenberg


Meer handleidingen WordPress blokken