Getwid Gutenberg blokken gratis WordPress plugin

Logo cursus traing wordpress

Getwid Gutenberg blokken gratis WordPress plugin

Getwid is een twee-in-een gratis blokken plugin: een bundel van de multifunctionele WordPress blokken voor en de Library en bibliotheek.

Getwid WordPress plugin voor extra Gutenberg blokken

De plugin geeft je van een heleboel aanpassings radertjes voor elk blok: controle lay-outs, , kleuren, iconografie, media, beweging en meer om op maat gemaakte websites van elke schaal te bouwen. Ondersteuning van de beste praktijken van modulair ontwerp en prestatie-optimalisatie, Getwid is gecodeerd om uw website visueel consistent en snel ladend te houden, zelfs met meerdere aangepaste blokken.

40+ blokken voor de ingebouwde WordPress-editor

Maak gebruik van meer dan 40 bruikbare en functionele blokken (ze staan allemaal hieronder) voor de WordPress blok-editor. Benut de mogelijkheden van de kernblokken van Gutenberg door ze naadloos te gebruiken met aangepaste Getwid-blokken.

Maak strak ogende en georganiseerde lay-outs met het krachtige “Section” blok, implementeer sliders, voeg banners en media content toe, toon icon knoppen en nog veel meer!

Sjabloon Bibliotheek: 35+ kant-en-klare Gutenberg ontwerpen

Getwid is niet alleen een blokken bibliotheek van willekeurige elementen, het is gebundeld met de Template Library van kant-en-klare moderne ontwerpen! U zult in staat zijn om gemakkelijker aan de slag met Gutenberg pagina ontwerpen voor verschillende doeleinden: held en sub-held secties, call-to-action pagina's, getuigenissen en nog veel meer.

Voeg de benodigde Getwid-sjablonen in een klik in en vervang voorbeeldinhoud. U zult genieten van de minimalistische benadering van ontwerpen, uitstekende prestaties, en automatische visuele pariteit met uw actieve .


Gratis WordPress Starter Thema voor Getwid Blocks

WordPress starter thema's zijn allemaal over meer consistente en mooi design. Getwid Base, het starter thema voor de Getwid blokken collectie, wordt geleverd met handmatig aangepaste styling voor elk blok.

Dit zal uw blok sjablonen WordPress thema er professioneel uit laten zien zonder veel tweaken!
Minimaal plat ontwerp, snelheid-geoptimaliseerde code, -boostende voorpagina – download Getwid Base en ga sneller aan de slag.

Geschikt voor alle soorten websites

Getwid biedt alleen nuttige, veelgebruikte WordPress inhoud blokken die mensen nodig hebben voor het bouwen van website pagina's, variërend van zakelijke tot creatieve projecten van verschillende soorten. U kunt Getwid samen met blokken gebruiken op e-commerce sites en elke andere site.

Begin met het bouwen van professionele pagina's voor uw diensten, contact pagina's, testimonial secties, adembenemende portfolio's, teams, de hele landing pages en alles wat je maar kunt bedenken – snel en intuïtief, zonder codering.

Uitgebreide aanpassingspanelen in WordPress Blokken

Om inhoud te stylen zoals u dat wilt, heeft u multidimensionale toegang tot een blok controls: pas vormen, maten, kleuren, lettertypes, spaties, stijlen, animatie, en alle kleinste blok dingen aan. Als u bekend bent met CSS, kunt u gemakkelijk aangepaste stijlen toevoegen.

Om afleiding te minimaliseren en uw workflow te versnellen, zult u alle aangepaste wijzigingen visueel maken, dat wil zeggen, u verlaat de Gutenberg editor niet en bekijkt de wijzigingen in real-time. U kunt optioneel verschillende

Geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties

Getwid blokken bibliotheek is krachtig en bescheiden op hetzelfde moment. Getwid is gebouwd met prestaties in het achterhoofd, Ze stellen u in staat om een willekeurig aantal complexe en eenvoudige blokken toe te voegen die uw website niet zullen vertragen of opzwellen.

Onder de motorkap verminderen en minifiëren ze de inline CSS- en overladen we de blokken niet met overbodige tools. Ze voeren voortdurend performance tests uit om u te helpen de snelheid van uw site hoog te houden en u te ondersteunen in uw SEO inspanningen!


Meer Gutenberg tips

Gutenberg is een mooie tool die het gemakkelijk maakt om eenvoudige efficiënte websites te maken. Meer tips over Gutenberg blokken.

Kolommen maken met page builder

Je kan ook uitgebreid layouts maken met . Je werkt dan zonder de standaard WordPress Gutenberg editor. Je leert efficient werken met page builders tijdens een WordPress designcursus of WordPress Bootcamp. Dit zijn goede page builders:


Cursus of training kolommen maken in WordPress

Tijdens een basiscursus leer je hoe je optimaal werkt met WordPress Gutenberg:


Wil je meer details over Getwid Gutenberg blokken gratis WordPress pluginof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Getwid Gutenberg blokken gratis WordPress plugin bekeken ook de onderstaande artikelen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress site beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Getwid Gutenberg blokken gratis WordPress plugin

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Getwid Gutenberg blokken gratis WordPress plugin en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven