UberMenu | Uitgebreide menu’s maken met WordPress Plugin

UberMenu is een enorm uitgebreide en gebruiksvriendelijke WordPress plugin waarmee je je WordPress menu kan uitbreiden of optimaliseren.

Uitgebreide mega menu’s maken in WordPress

WordPress heeft een standaard menulay-out en kan meestal de klus klaren, maar niet altijd. Het is alleen goed voor de eenvoudige groeperingen, omdat het uitgebreide functies mist. Als je menu meer items bevat, is het moeilijk om er doorheen te navigeren. Met de UberMenu WordPress plugin van Sevenspark is dit een ander verhaal. Je hebt volledige vrijheid en kunt het perfecte menu maken voor de behoeften van uw website. het is ontzettend uitgebreid.

Functies UberMenu WordPress Menu Plugin

  • Responsive en geschikt voor iPhone, iPad, and Android
  • Mega or Flyout Submenus
  • Touch-enabled
  • Volledig geïntegreerd met het standaard WordPress Menu
  • Verticale en/of horizontale menus
  • Makkelijk kleuren, formaten en fonts aanpassen met de Customizer’s Live Preview

UberMenu is perfect voor grote websites, met tientallen of honderden pagina’s. Deze zijn lastig omdat je verschillende soorten submenu’s nodig hebt. Maar met deze geweldige menu-plug-in organiseer je de submenu’s snel, omdat je je submenu’s als tabbladen kunt presenteren.

Je kunt ze anders oriënteren; links, rechts, boven of onder inhoudspanelen, zoals je wenst. Je kunt deze openen door erop te klikken of erover te bewegen. Er is ook een optie om de muisaanwijzer te plaatsen. Er zijn twee vormen van submenu’s; FlyOut en MegaMenu. FlyOut is een betere optie als je minder items hebt, terwijl MegaMenu geweldig is voor die ‘mega’-onderdelen met veel opties.

ubermenu-cursus-wordpress


Widgets in WordPress menu maken

De beste en enige functie die UberMenu scheidt van de rest van het pakket met menu-plug-ins is zeker de widgets-functie. Je kiest het gewenste aantal widgets in het instellingenpaneel en daarna kun je ze plaatsen waar nodig. Deze widgets kunnen van alles zijn; van Google Maps, beschrijvingen en zoekbalken, tot contactformulieren, shortcodes en berichtenoverzichten. Alles binnen je menu’s en submenu’s. Echt top!

Je kan moeiteloos afbeeldingen toevoegen aan elk deel van je menu, inclusief submenu’s. Er is ook een zeer coole optie waarmee je de zichtbare tekst in je afbeelding kunt verwijderen, wat geweldig is in die gevallen waarin je alleen de afbeelding zelf nodig hebt.
Je hoeft dus geen programma’s van derden te gebruiken om het uit te snijden. Deze bedieningselementen voor afbeeldingen zijn gemakkelijk te vinden en beschikbaar onder elk element. Wees echter voorzichtig; je moet afbeeldingen van de juiste grootte uploaden om ze goed te laten passen.


Handleiding UberMenu WordPress pluginConclusie over de UberMenu WordPress plugin

Als je de weg kent in WordPress, is er geen betere optie om menu’s te maken dan UberMenu. En zelfs als je een beginner bent, is het de moeite waard om erachter te komen. Het biedt zoveel. Een grote verzameling functies die geen enkele andere menu-plug-in kan evenaren. Het heeft een bewezen staat van dienst en is een echte publiekslieveling omdat het één van de meest populaire plug-ins in het algemeen is, en de meest populaire menu-plug-in.

Het is echt een prachtige plug-in en legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit. Andere menu WordPress-plug-ins hebben zeker veel huiswerk te maken, om UberMenu van zijn troon te stoten. Het is zeker de koning van alle (menu) plug-ins.

UberMenu WordPress plugin kopen

Ubermenu kost 20-25 euro. UberMenu is de investering zeker waard voor een professionele website, zowel tijd als geld. Het kan je website volledig transformeren. Van een overvol ongeorganiseerde menu tot een goed, gemakkelijk toegankelijke menu. Het werkt gewoon goed. UberMenu geeft je zoveel vrijheid en de menu-opties zijn bijna onbeperkt.

Meer info over de UberMenu Mega Menu WordPress Plugin