Formcraft formulieren WordPress plugin | Alternatief Gravity Forms

Mijn favoriete formulieren plugin. Het ontwerp en velden kun je zelfs makkelijker aanmaken en aanpassen zonder te hoeven programmeren.

Formulieren te maken met Formcraft

Om formulieren te maken met WordPress werkt deze WordPress plugin beter dan de gratis Contact Form 7 plugin en veel voordeliger en simpeler dan Gravity Forms, ’s werelds grootste, meest geavanceerde en beste formulieren plugin.
De formulieren zijn ook conditioneel, dat wil zeggen dat de inhoud van het formulier kan wijzigen, afhankelijk van de keuzes van de respondent. Een voorbeeld zie je op onze contact pagina. Ook handig zijn de add-ons bij de plugin die je optioneel tegen extra betaling kan toevoegen. Een aanrader!

Formcraft goed alternatief voor Gravity Forms om formulieren te maken

Niet zo ontzettend uitgebreid als Gravity Forms maar ruimschoots voldoende voor de meeste sites. De Formcraft WordPress plugin is veel voordeliger dan Gravity Forms. Bij Gravity Forms betaal je jaarlijks. Bij Formcraft éénmalig voor lifetime.


Formcraft tekstje weghalen

Het tekstje dat de plugin gemaakt is met formcraft is meestal niet wenselijk en kun je weghalen. Plaats de onderstaande code in de Custom CSS van je thema, meestal onder WP > Weergave > Customizer:


html .formcraft-css .powered-by {
    display: none;
}


Formcraft ziet er zo uit in WordPress:

formcraft-wordpress-plugin-formulieren


Bekijk de formulieren service die we bieden. Deze formulieren zijn gemaakt met Formcraft.

Formcraft kopen