Handleidingen opdrachtgevers

Tips en handleidingen voor het optimaal toevoegen van content en verbeteren van je website. Om de website zo optimaal te houden heb ik de volgende instructies gemaakt.

Checklist vullen WordPress website | tekstschrijven content beeld

In deze handleiding tips voor het vullen van de website met tekst en beeld. Ik raad het volgende aan om de website zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

0 comments

Foto’s en resolutie afbeeldingen geschikt maken voor WordPress

Zorg dat de foto’s en afbeeldingen het juiste formaat hebben voordat je ze in WordPress zet. Je originele foto’s zijn vaak te groot voor WordPress waardoor je WordPress website onnodig belast wordt.

0 comments

Gevonden worden met trefwoord zoekterm en short tail long tail url

Kies een goed focus trefwoord is belangrijk om goed gevonden wordt in Google. Handleiding en tips voor het kiezen van je trefwoorden en kom hoger in zoekmachines.

0 comments

Handleiding tekst afbeelding aanpassen Beaver builder

Als je beaver builder gebruikt is dit een goede handleiding om tekst en afbeeldingen op een pagina te bewerken. Ook voor WPML meer talen: Engels en Nederlands.

0 comments

Pagina bericht kopieren met WP Bakery Builder, Beaver, Gutenberg

WordPress handleiding voor het eenvoudig kopieren van pagina’s en berichten met WP Bakery Builder, Beaver builder, Gutenberg. Met en zonder WordPress plugin.

0 comments

WordPress bericht | samenvatting of excerpt VIDEO

De WordPress samenvatting of in het engels ‘excerpt’ is een samenvattende intro-tekst die getoond wordt bij de archieven van je berichten en blog. Ik gebruik dit op iedere website. IN DEZE HANDLEIDING:1 Samenvatting of excerpt bij WordPress berichten2 Samenvatting gebruiken in WordPress3 Hoeveel tekst of leestekens moet de WordPress samenvatting hebben? Samenvatting of excerpt bij…

0 comments

WP Beaver Builder training webpagina bouwen WordPress plugin

De WP Beaver Builder vind ik overall de beste page builder op dit moment voor WordPress. Gratis en betaald. Lees de voordelen en volg eventueel een training. IN DEZE HANDLEIDING:1 Beaver Builder plugin de beste gratis page builder2 Cursus of Beaver builder wordpress plugin volgen3 Handleiding Beaver builder plugin met Astra Thema4 Beaver builder plugin…

0 comments

Neem contact op met Arthur als je nog vragen hebt.