Beste WordPress software om websites te bouwen maken | plugins thema

De beste betaalde en gratis WordPress software voor het bouwen en maken van WordPress website op een rijtje.

Goede WordPress software plugins en thema’s een must voor website maken

Een van de belangrijkste zaken voor je WordPress website is de keuze van je thema en plugins. Het thema moet snel werken, veilig zijn en je moet er alles mee kunnen maken. Je WordPress pagina’s moeten snel laden en ze moet technisch goed in elkaar steken. Het moet minimaal een paar jaar meegaan en de mogelijkheid hebben om op lange termijn te switchen naar andere software. Het onderstaande lijstje voldoet aan dit alles.


Beste gratis en betaalde WordPress software plugins en thema’s

De onderstaande beste WordPress software plugins en thema’s zijn allemaal betaald. Maar dan heb je ook het beste. Van enkele software zijn ook gratis versies beschikbaar, alleen heb je dan minder opties en mogelijkheden. Voor het bouwen van websites gebruiken we altijd deze software. Het thema en de page builder plugins noem ik altijd de ‘gouden driehoek’ waarmee je alles kan maken. De WPML plugin is optioneel als je een meertalige website wilt maken.

Beste WordPress software voor professionals en gebruikers

De meeste software is niet direct voor de doe-het-zelver omdat het veel verdieping heeft, wat veel tijd en aandacht vraagt voor een beginner. Op een basisniveau kan iedereen er wel mee werken als het om eenvoudige handelingen gaat zoals content, tekst en beeld aanpassen. Professionals kunnen zich echter helemaal uitleven om snel en slim effectieve websites te maken. Daarom kun je de onderstaande website heel breed inzetten voor iedere website:


Waar moet je op letten bij WordPress software plugins en thema’s

Voor het maken van WordPress websites gaan we bij de keuze van je WordPress thema en plugins altijd voor de betaalde versies. Lees hieronder waarom:


Cursus of training met de beste WordPress software plugins en thema’s

Je kan een designcursus of training volgen om te leren werken met deze beste WordPress thema en plugins. Je leert dan hoe je hier optimaal gebruik van kan maken en hoe je een goede website kan bouwen die lang meegaat.