Blog berichten op pagina met plugin Elementor WP Bakery Page Builder

Blog berichten op pagina plaatsen kan op verschillende manieren. In deze handleiding laat ik deze WordPress plugin zien die geschikt is voor Elementor en de WP Bakery Page Builder.

Blog berichten op pagina plaatsen met Epic WordPress plugin

Epic News Elements WordPress plugin voor Elementor en de WP Bakery Page Builder werkt perfect uit of the box. Je hebt geen of nauwelijks programmeerkennis nodig. De plugin werkt mooi responsive.

Portfolio maken met Epic WordPress plugin

Je kan ook prima een portfolio maken met de Epic WordPress plugin en WP Bakery builder. Er zijn ook andere plugins en manieren om een portfolio te maken. Lees hiervoor de volgende handleidingen:


Voorbeelden blog berichten op pagina met Epic News Elements

Er zijn verschillende stijlen die je kan toepassen. Bekijk hier de voorbeelden:

Beste blog addon voor Elementor & WPBakery Page Builder

Epic News Element is een premium nieuws / blog addons voor Elementor & WPBakery Page Builder voor WordPress (voorheen Visual Composer). Maak nieuws, blog of tijdschrift website door gebruik te maken van uw favoriete thema. Nu kunt u nieuws/blogs op uw homepage weergeven of een totaal nieuwe lay-out voor de blogpagina maken. Ja, News Epic Element werkt met elk WordPress thema!

Het zal ook perfect geschikt zijn voor website ontwerpers, die hun lay-out willen ontwerpen met behulp van de frontend page builder functie. Verhoog uw webdesign proces met kant-en-klare en aanpasbare elementen. Stel de lay-out samen met meer dan 70 elementen, waaronder blog-elementen, slider, held, carrousel, youtube playlist en meer.

De Epic News Element module biedt totale controle over uw content, inclusief & exclusief per categorie, tag, auteur, etc. Sla berichten over door gebruik te maken van offset en voorkom dubbele berichten door gebruik te maken van een unieke groep.

Epic News Element functies

Onbeperkte Lay-out

Met Epic News Element heb je de vrijheid om je eigen nieuws, blog of tijdschrift website layout te ontwerpen met een frontend-redacteur.

Module Paginaties

Elke module heeft een pagineringsfunctie. Van normale paginering, next/prev, meer laden, en automatisch laden op scroll.

Aangepaste Post Type

Met News Element Pro bent u niet alleen in staat om het te gebruiken met uw bericht, u kunt ook gebruik maken van aangepaste posttype als bron van uw inhoud.

Unieke inhoudsgroep

Voorkom dubbele berichten met deze functie. U heeft volledige controle over welke berichten u op uw nieuws, blog of tijdschrift website lay-outs met frontend redacteur wilt laten zien.

Licht & Donker Schema

Elk element wordt geleverd met een voorgedefinieerde donker/licht kleur en kan worden aangepast aan het ontwerp van uw website.

Adaptief ontwerp

De module past zich aan met de grootte van de rij waarin u ze op dat moment plaatst. Sommige blokken passen bij bijna alle blokken waarin u ze plaatst en zien er per blokgrootte heel anders uit.

Vertaling klaar

Deze plugin is klaar voor de vertaling. We hebben vertaalbestanden geleverd: “.po” en “.mo” voor u voor eenvoudige vertaling met vertaalhulpmiddelen.

Goed aanpasbaar

Verander de kleur van de header op de module, verander het pagineringstype, het aantal posten dat wordt weergegeven, de overlaykleur van de held en elke andere optie die u kunt aanpassen.

Voor elk WordPress-thema

U kunt News Element Pro gebruiken met uw favoriete thema’s die werken met Elementor & WPBakery Page Builder voor WordPress plugin.

Responsive & Retina Klaar

Elk element op Epic News Elements is responsief en klaar voor Retina Display of HiDPI (High Dots Per Inch).

Ondersteuning & Documentatie

Wij bieden ondersteuning voor elk van de kopers van deze plugin. U heeft ook toegang tot de documentatie die bij de thema’s hoort of alleen tot de documentatie die wij voor u verzorgen.

Regelmatig bijwerken

U hoeft geen moeite te doen bij het updaten van de plugin. Zodra uw plugin is geregistreerd, krijgt u een automatische update. Klik gewoon op een knop en alles is klaar!


WP Bakery builder handleidingen

Meer WordPress en WP Bakery builder handleidingen


Meer handleidingen over het maken van layouts, rasters en blokken in WordPress


Lay-outs leren maken in WordPress cursus of training

Tijdens de onderstaande designcursussen leer je hoe je layouts met berichten kan maken: