Website sneller maken met 7 Beste WordPress plugins

Logo cursus traing wordpress

Website sneller maken met 7 Beste WordPress plugins

Als u moeite heeft om uw WordPress te versnellen, kunnen deze WordPress plugins een drastische verbetering van de laadtijd van uw pagina's betekenen.

WordPress website sneller te maken met plugins

Het is belangrijk om erop te wijzen dat je de plugins niet allemaal moet installeren. Installeer alleen wat je nodig hebt en onthoud dat minder meer is. Het is zeker waar dat er andere manieren zijn om uw site te versnellen, maar sommige van deze plug-ins zijn een geweldige manier om te beginnen.

Let op met snelheid verhogen met WordPress plugins

Begin niet zomaar met het installeren van WordPress plugins. Het is raadzaam eerst kennis te nemen van de volgende onderdelen om je site goed onder controle te krijgen. Het kan zijn dat een plugin niet eens nodig is. Lees eerst de volgende handleidingen:


Beste WordPress plugins voor snelheid WordPress website

NitroPack biedt de beste prestatieverhoging en implementeert optimalisaties voor je inclusief een globaal CDN. Ze hebben een gratis plan voor kleine sites.

Als u de kosten wilt beperken en toch de laadtijden van de pagina's aanzienlijk wilt verbeteren, is een effectieve combinatie WP Rocket en Perfmatters. Deze optimalisatie plugins zullen een heleboel functionaliteit binnen handbereik brengen – , lazy loading, en meer.

Met 2 van deze plugins was ik in staat om een van mijn kleinere sites van een pagina snelheid score van 58 naar 89 te verhogen in Google Web Vitals.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een gratis WordPress performance plugin, begin dan met een caching plugin zoals WP Fastest Cache. Het is eenvoudig te gebruiken, zelfs als je een beginner bent.

Er zijn nog veel meer manieren om je WordPress website te versnellen. Als volgende raad ik aan om onze verzameling van de beste content delivery networks (ook bekend als CDN's) te bekijken – deze kunnen de laadtijd van pagina's drastisch versnellen.


Handleidingen 7 beste WordPress plugins om website sneller te maken

Hieronder vind je het overzicht en handleidingen van de 7 beste WordPress plugins om je WordPress website sneller te maken:


Meer weten over Website sneller maken met 7 Beste WordPress pluginsof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Website sneller maken met 7 Beste WordPress plugins bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere website.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Website sneller maken met 7 Beste WordPress plugins?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Website sneller maken met 7 Beste WordPress plugins en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven