Socialisatie gemeenschap gedrag bezoeker beïnvloeden

Logo cursus traing wordpress

Socialisatie gemeenschap gedrag bezoeker beïnvloeden

De mens is van nature een sociaal dier

Het principe van socialisatie is heel belangrijk voor een WordPress website.

Aristoteles zei ooit: De mens is van nature een sociaal dier.

Deze regel is nog steeds van toepassing in de eenentwintigste eeuw, in het tijdperk van het Internet. Het heeft zich vertaald naar de gebruikerspsychologie in UX. Mensen willen sociaal zijn, en ze vertrouwen in hoge mate op technologie om dat te bereiken. Meer dan dat, ze gebruiken technologie om zich geaccepteerd te voelen in de samenleving. Dit is wat je er van kunt maken.

Wat kun je doen met socialisatie en gemeenschap?

Je moet absoluut knoppen voor sociale media implementeren. Hier kunnen gebruikers toegang krijgen tot uw accounts op verschillende platforms. Dit is gunstig voor zowel u als uw gebruikers. Je verhoogt de sociale betrokkenheid, en je gebruikers krijgen een voor hen handige manier om contact met je op te nemen.

Als uw website een blog of een forum heeft, implementeer dan ook knoppen voor sociaal delen. Op deze manier, als een gebruiker echt geniet van een van uw uitspraken of berichten, kunnen ze het delen met hun vrienden. Zij voelen zich gelukkig als ze iets dat de moeite waard is om te lezen delen met hun gemeenschap, en u zou blij moeten zijn dat u een breder publiek bereikt.

Implementeer product ratings, app reviews, of client testimonials voor de gebruikers om te zien dat het product of de dienst die u levert geliefd is bij andere mensen. Onbewust op zoek naar sociale validatie, zullen uw potentiële gebruikers het voorbeeld van uw tevreden klanten volgen en de actie ondernemen die u wilt dat ze ondernemen.

Handleidingen en tips over sociale tools voor WordPress


Meer tips over User Experience voor WordPress websites


Handleidingen User Experience en gebruikerservaring voor webdesign


Meer informatie over Socialisatie gemeenschap gedrag bezoeker beïnvloedenof info?

Wil je meer weten? Veel web-designers met interesse in Socialisatie gemeenschap gedrag bezoeker beïnvloeden bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Meer halen uit je WordPress websites

Wil je meer halen uit je websites dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven