Emotionele besmetting beïnvloeding emotie psyche bezoekers

Logo cursus traing wordpress

Emotionele besmetting beïnvloeding emotie psyche bezoekers

Is het je ooit opgevallen dat emoties besmettelijk zijn? Als iemand die je aardig vindt hardop lacht, zul jij glimlachen. Als iemand in een zeer goed gemaakte film huilt, zult u zich verdrietig voelen. Dit is de van UX design en van de mens – we nemen onbewust de emoties en gedragingen van andere mensen over, vooral van degenen die we aardig vinden.

Wat kun je doen als UX ontwerper om dit emotie principe aan te pakken?

Richt je op iemands emotionele zelf door ze emotionele plaatjes te laten zien of emotionele verhalen te vertellen. StoryTerrace bijvoorbeeld laat de verhalen van hun klanten zien, maar die gaan niet alleen over hoe succesvol hun ervaring was, maar ook over hoe gelukkig en vreugdevol en emotioneel belangrijk het bleek te zijn.

Zo is er bijvoorbeeld een verhaal van een oudere man die zijn biografie schreef met de hulp van StoryTerrace. Hij geeft toe dat hij zou willen dat zijn ouders en grootouders ook over hun verhalen hadden geschreven. De video van de man die het verhaal vertelt ziet er zeer professioneel, emotioneel, en bijna film-achtig uit. Door een beroep te doen op het gevoel dat iedereen kent – liefde voor ouders en grootouders, – laat StoryTerrace zien hoe belangrijk hun diensten kunnen zijn

Emotie door reviews van anderen

Je kan ook reviews toevoegen aan je WordPress website. Dit is ook een vorm van die goed werkt.


Meer tips over User Experience voor WordPress websites


Handleidingen User Experience en gebruikerservaring voor webdesign


Wil je meer details over Emotionele besmetting beïnvloeding emotie psyche bezoekersof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Emotionele besmetting beïnvloeding emotie psyche bezoekers bekeken ook de onderstaande artikelen:


Meer halen uit je websites

Wil je meer halen uit je WordPress sites en webshops dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven